NJEMAČKA LUDUJE ZA NIKOM: / 'Pravi je ratnik, u potpunosti je preobrazio klub'

Image
Foto: Screenshot: Niko Kovač

Bivši hrvatski izbornik Niko Kovač čini se postaje hit trener u Njemačkoj. Kada je u ožujku preuzeo Eintracht Frankfurt imao je samo jedan zadatak - osigurati klubu ostanak u Bundesligi.

9.5.2016.
15:42
Screenshot: Niko Kovač
VOYO logo

Par mjeseci kasnije Frankfurt više nije u zoni ispadanja. Posljednjom pobjedom nad Borussijom Dormtund posebno je skrenuo pozornost na sebe, ali i svoju momčad.

Jedva hodali

Njemački Bild u članku posvećenom toj pobjedi piše da je Kovač trener-ratnik, a što pod time misle najvjernije je opisao vratar Lukas Hradecky: "Nakon utakmice jedva sam hodao. Svoje srce ostavili smo na travnjaku.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa

Frankfurt u posljednjem kolu igra s Werderom u gostima, a za ostanak u Bundesligi moraju osvojiti najmanje bod. Ako izgube slijedi im doigravanje.

Suradnja s bratom

"Ne pomišljam na drugu ligu, a odustajanje nije u mom stilu", poručio je Kovač putez ZDF-a poslije subotnje pobjede. Njemu u Frankfurtu kao što je poznato pomaže brat Robert. "Cijelo vrijeme smo zajedno, poput muža i žene. Slično kao u igračkim danima. On me uvijek nadopunjuje i ispravlja. Također upozorava me ako primijeti neki detalj kojeg sam propustio", poručio je Kovač, kojemu je ovo prvi klupski seniorski angažman.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
FNC 18
Gledaj užvio 13.srpnja
VOYO logo