NISU TROŠILI NIŠTA DVA PRIJELAZNA ROKA PA DOVODE BARCIN PROMAŠAJ: / Ne štede na traženom veznjaku

Image
Foto: AFP, LLUIS GENE
10.5.2019.
17:46
AFP, LLUIS GENE
VOYO logo

Želi ga i Everton

Portugalski 25-godišnji vezni igrač Andre Gomes ovu sezonu igra na posudbi u engleskom Evertonu iz Barcelone, u kojoj se nije uspio nametnuti i u kojoj su ga doživljavali promašajem. No, iako mu nije išlo u Barci, definitivno mu ide puno bolje u Evertonu, gdje je vratio dobru formu i svojim igrama privlači pažnju brojnih klubova.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: Profimedia
Image
Foto: Profimedia

Goodison Park , Liverpool, UK - 07 Apr 2019, Image: 425568395, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: Profimedia, TEMP Rex Features

No, unatoč tome što dobro igra, u Barceloni ga više ne žele imati kao svojeg igrača pa su voljni saslušati ponude drugih momčadi.

Prekid štednje

Jedna od njih je finalist Lige prvaka Tottenham, klub koji nije doveo niti jednog igrača u protekla dva prijelazna roka. Čini se da bi upravo Gomes mogao biti igrač koji će prekinuti tu tradiciju jer Diario sport javlja kako su Spursi uspostavili kontakt s Barcom i dogovorili transfer od 30 milijuna eura.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Gomesa želi u svojim redovima zadržati i Everton, no čini se da od toga neće biti ništa. Razlog tomu je, kako piše Daily Telegraph, taj što Everton ne može parirati Tottenhamu u financijskom smislu.

Portugalac je karijeru započeo u Benfici, a nastavio u Valenciji iz koje je 2016. prešao u Barcu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
hABAZIN VS. mAGYAR
Versailles
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Još jedna runda
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Nado
Otok iskušenja
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo