SIUUUUU / Nisu svi Cristiano Ronaldo: Oponašao je slavlje legendarnog Portugalca i završio polomljen u bolnici

Image
Foto: Profimedia

Jedan je obožavatelj na teži način naučio da nije lako biti Cristiano

29.9.2022.
12:05
Profimedia
VOYO logo

Cristiano Ronaldo uvjerljivo je jedan od najutjecajnijih nogometaša koji su hodali kuglom zemaljskom. Portugalac se često spominje u razgovorima o "najboljim nogometašima ikada", a u karijeri je osvajao sve i svašta te je zabijao kao na traci u svakom klubu do sada. Iako ove sezone nije na razini na kojoj smo ga navikli gledati, svejedno je jedan od najboljih na svijetu.

Image
PODIGLI SU LJESTVICU /

Trener hita prve lige iznenadio izjavom: 'Osjećao sam se kao trener Dinama'

Image
PODIGLI SU LJESTVICU /

Trener hita prve lige iznenadio izjavom: 'Osjećao sam se kao trener Dinama'

Njegov utjecaj svakodnevno se može vidjeti na društvenim mrežama, ali i raznim igralištima diljem svijeta. Nije rijetko da klinci oponašaju njegove slobodne udarce, poteze, ali i čuveno slavlje. Cristiano kada postigne pogodak skoči visoko u zrak i potom raširi ruke i uzvikne: "Siu". Njegovo slavlje repriziraju djeca diljem svijeta, ali i odrasli.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Jedan takav, neslavni, pokušaj slavlja zabilježile su kamere te je video u kratkom roku postao pravi hit.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Siuuuuuuuuuuuu

Jedan gospodin na težak je način otkrio kako nije lako biti Cristiano. Naime, postigao je pogodak na jednom terminu te je odlučio proslaviti u stilu Cristiana Ronalda. no, njegovo koljeno je "popustilo" te je mladić završio u bolnici. Nije to izgledalo nimalo ugodno, ali su se on i njegovi prijatelji svemu dobro nasmijali.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Njegovi prijatelji su sve snimili: Od pokušaja slavlja, ozljede, odlaska u bolnicu, slikanja i čekanja rezultata te su jasno zaključili: Slavlje Cristiana Ronalda nije za svakoga.

Inače, Cristiano je ovog ljeta htio napustiti United, ali nije uspio te sada ulazi s klupe i dobiva minutažu na kapaljku. Nije ovo njegova godina, a čini se da je to shvatio i sami nogometaš. Popularni Portugalac potražio je pomoć psihologa Jordana Petersona, s kojim je nedavno objavio fotografiju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
default_cta
Tajne vinove loze
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
default_cta
Pirata i kapitano
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo