NIŠTA OD BJELICE, PROSINEČKOG, KEKA I BIŠĆANA: / Zdravko Mamić je slučajno otkrio ime novog trenera Dinama?

Image
Foto: Slavko Midzor/PIXSELL

Dinamo je sporazumno raskinuo ugovor s trenerom Igorom Jovićevićem samo 76 dana otkako je ovaj preuzeo posao

7.7.2020.
12:06
Slavko Midzor/PIXSELL
VOYO logo

Najpoznatiji hrvatski bjegunac od hrvatske pravde, bivši izvršni predsjednik Dinama, a danas savjetnik i takozvana siva eminencija kluba, Zdravko Mamić, dao je opširan videointervju za banjolučku televiziju Elta.

Mamić je govorio o svačemu, o svojim počecima u Dinamu, odrastanju, pričao je razne anegdote iz svojih slavnih dana na Maksimiru, ali usput je komentirao i trenutno stanje u Dinamu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Dinamo je sporazumno raskinuo ugovor s trenerom Igorom Jovićevićem samo 76 dana otkako je ovaj preuzeo posao od najboljeg trenera u novijoj povijesti Nenada Bjelice. Jovićević je imao seriju loših rezultate praćenih vrlo slabom igrom i klub je odlučio da bi bolje bilo smijeniti ga i u novu sezonu krenuti s nekim drugim. Ali s kim?

Image
Foto: STR-2222/PIXSELL

11.06.2019., Sarajevo, Bosna i Hercegovina - Zdravko Mamic u pratnji odvjetnika dao je izjavu medijima nakon saslusanja o izrucenju Hrvatskoj. Photo: STR-2222/PIXSELL

Vraća se Mamić?

Nagađanja su počela valjda 10 minuta nakon što je javno objavljeno da je Jovićević bivši, a kolala su razna imena. Spominjao se Robert Prosinečki, zatim Igor Bišćan, Matjaž Kek, Željko Kopić, Goran Tomić, pa čak i Nenad Bjelica u nekoj varijanti. No, među kandidatima je i Zoran Mamić, a eto, njegov brat Zdravko tvrdi da će baš on biti novi trener Dinama.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Mlađi brat Zoran, današnji trener, odnosno sportski direktor Dinama se rodio 1971. u Zagrebu", rekao je Mamić tako u intervjuu, koji je doduše rađen malo prije otkaza Jovićeviću. Mamić se možda zabunio nazvavši Zorana trenerom Dinama, ali možda i nije jer ipak je on najbolje upućen u djelovanja unutar kluba i vjerojatno utječe na baš sve odluke.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Hell's kitchen
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo