Niku Kranjčara pogodile loše vijesti u teškoj situaciji za klub

Trener Queens Park Rangersa Harry Redknapp povukao se sa klupe spomenutog engleskog prvoligaša zbog nadolazeće operacije koljena.

3.2.2015.
16:44
VOYO logo

Queens Park Rangers Nike Kranjčara je ostao bez trenera. Harry Redknapp dao je otkaz na mjesto menadžera Queens Park Rangersa zbog nadolazeće operacije koljena. Redknapp je svoju odluku priopćio predsjedniku kluba Tonyju Fernandesu. Pomoćni treneri Les Ferdinand i Chris Ramsey privremeno će preuzeti momčad, dok u klubu ne nađu trajno riješenje.

"Predivno mi je bilo u klubu. Stoga bih se htio zahvaliti svima, od uprave, pa do igrača, mojeg trenerskog osoblja, pa do navijača. Posebno navijača, jer od kada sam došao oni su me bodrili i prema meni bili apsolutno fantastični", kazao je Redknapp za klupske stranice.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Redknapp, koji je tijekom karijere vodio West Ham United, Portsmouth, Southampton i Tottenham Hotspur, preuzeo je QPR u studenome 2012. godine, ali ga nije uspio spasiti od ispadanja u drugu ligu u proljeće 2013. No, prošle je sezone uspio izboriti ekspresni povratak u prvu ligu. No, u prva 23 kola ove sezone momčad je osvojila samo 19 bodova, a izgubila je u svih 11 gostovanja.

QPR je trenutno na 19 mjestu Premierlige, i vodi veliku bitku za ostanak u ekitnom rangu engleskog nogometa. Stoga je engleski nogometni stručnjak detaljno objasnio svoju odluku o napuštanju klupe engleskog prvoligaša.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Nažalost, potrebna mi je hitna operacija koljena što će me spriječiti u obavljanju posla narednih tjedana. To znači da neću moći davati sto posto od sebe, niti ću moći prisustvovati treninzima momčadi. Želim klubu uspjeh i uvjeren sam da će preživjeti ovu sezonu u Premierligi".

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo