NIJE GA ZAOBIŠLO / Niki na Poljudu sletjelo neugodno pitanje: 'A kaj vi mislite? Na to sam cijeli život odgovarao'

Image
Foto: Matija Habljak/PIXSELL

Nekadašnji igrač Dinama i Hajduka, hrvatski reprezentativac i sin legendarnog Cice, Niko Kranjčar, trenutno radi kao pomoćnik hrvatske U19 reprezentacije, a jučer je bio na Poljudu kako bi ispratio juniorsku Ligu prvaka

10.2.2022.
13:59
Matija Habljak/PIXSELL
VOYO logo

Jučer se na Poljudu igrala utakmica juniorske Lige prvaka, a domaći Hajduk nažalost nije mogao protiv moćnog Atletico Madrida. Mladi hajdukovci su ispali iz Lige prvaka nakon ruleta jedanaesteraca.

Atletico je s klupe vodio legendarni Fernando Torres, dok su utakmicu s poljudskih tribina pratile mnoge legende. Bio je tamo i novopridošli Nikola Kalinić, a sve je oduševio i dolazak Nike Kranjčara.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
TKO BI REKAO /

Legendarni Niko Kranjčar pojavio se na Poljudu

Image
TKO BI REKAO /

Legendarni Niko Kranjčar pojavio se na Poljudu

Kranjčar sada radi kao pomoćnik U19 hrvatske reprezentacije, pa je i to vjerojatno dodatni razlog zašto je Niko stigao na Poljud.

Škakljivo pitanje

"Pratim Hajduk, naravno, ne gledam toliko utakmice, ali mislim da su napravili fantastičan prijelazni rok. Sad je na igračima da pokažu koliko stvarno vrijede. Mislim da je pet bodova veliki zaostatak, ali isto tako zaostatak koji se može nadoknaditi. Sve je na njima. Mislim da je Uprava napravila sve što je u njenoj moći da Hajduk uspije", rekao je Niko za HRT.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: Igor Soban/PIXSELL
Image
Foto: Igor Soban/PIXSELL

Svi se dobro sjećaju Nikinog nogometnog puta: S Dinamom je bio prvak Hrvatske 2003., a onda je u šokantnom transferu preselio u Hajduk. Na Poljud je također donio titulu prvaka Hrvatske 2005. godine, što je ujedno posljednji put da je Hajduk osvojio HNL.

A kaj vi mislite?

Situacija u HNL-u dugo nije bila ovako zanimljiva: Dinamo, Osijek, Rijeka i Hajduk u žestokoj su borbi za prvu poziciju, a naravno Niko nije zaobišlo pitanje koje je htio izbjeći:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Za koga navijam? A kaj vi mislite? Na to pitanje sam cijeli život odgovarao. Neka ostane u meni za koga ću ja navijati. Ja sam uvijek za jaki hrvatski nogomet i za sva četiri kluba. Mislim da je najveći dobitak ove godine da i Rijeka i Osijek i Hajduk i Dinamo imaju šanse za osvojiti prvenstvo. Ja mislim da samo s kvalitetnim prvenstvom ćemo i dalje dobivati velike rezultate u Europi, a i u reprezentaciji", zaključio je Niko.

Kranjčar je nakon Hajduka 2006. godine preselio u engleski Portsmouth, a igrao je u Tottenhamu, Dinamo Kijevu, QPR-u, New York Cosmosu i škotskim Rangersima gdje je i zaključio svoju karijeru.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo