BITKA NAJPOPULARNIJIH / Ovo sigurno niste znali. Dinamova rezerva drži apsolutni rekord HNL-a, Marko Livaja mu nije niti do koljena

Image
Foto: Luka Stanzl/PIXSELL

Možda ćete se iznenaditi, ali najpopularniji HNL-ovac na Instagramu jer rezerva Dinama

4.2.2022.
23:13
Luka Stanzl/PIXSELL
VOYO logo

Pirča se i piše ove sezone, kada je u pitanju Prva HNL, ponajviše o revitalizaciji Hajduka i njenom najboljem igraču lige, Marku Livaji. Gotovo pa istu pozornost plijeni i Dinamo svojim igrama u Europi, kao i glavni akteri njegove priče, Bruno Petković i Mislav Oršić.

Svatko će se složiti kako su ova trojica i možda još, recimo, prvi vratar reprezentacije Dominik Livaković, najpopularniji igrači u Hrvatskoj, ali to se može reći samo ako u obzir uzmemo medijske napise i reakcije navijača. No, što kaže neka službena statistika, poput evo, Instagrama?

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Možda ćete se iznenaditi, ali najpopularniji HNL-ovac na Instagramu jer rezerva Dinama, iranski desni bek, Sadegh Moharrami. Vjerovali ili ne, Moharrami ima čak 644 tisuća pratitelja na Instagramu, što je apsolutan i za sada nedostižan broj za sve ostale igrače iz naše lige.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Recimo, prvi sljedeći je Livaković, a on ima tek 140 tisuća pratitelja. Livaja je tek treći i ima 85 tisuća ljudi koji ga prate, Oršić je na 74 tisuće, a Petković je na 69 tisuća. Zanimljivo je kako Livaja čak nema niti verificirani profil na Instagramu, odnosno, onu plavu kvačicu kraj imena.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo