SVEČANOST NA MAKSIMIRU / Pogledajte kako je Niko Kranjčar dirnuo sve govorom na otvaranju spomen ploče u čast legendarnom Cici

Image
Foto: Screenshot

Dinamo je vlasnicima fan tokena"omogućio da u anketi izaberu po kojoj legendi će se zvati ovaj teren

3.11.2021.
16:13
Screenshot
VOYO logo

Dan prije utakmice Dinama i Rapida u Europskoj ligi održana je svečanost na Maksimiru u znak imenovanja juniorskog terena po legendarnom i prerano preminulom Zlatku Cici Kranjčaru. Na svečanosti su se pojavila brojna poznata lica među kojima je bio i Niko Kranjčar.

Image
I DANAS ME TRNCI PROĐU: /

Postoje sitni detalji koji Kranjčara čine najvećim. Kako je Cico tiho i nepovratno zauvijek obilježio naš nogomet

Image
I DANAS ME TRNCI PROĐU: /

Postoje sitni detalji koji Kranjčara čine najvećim. Kako je Cico tiho i nepovratno zauvijek obilježio naš nogomet

“Siguran sam da su se navijači u ovom izboru vodili srcem i emocijama. Imam veliku potrebu odati počast svim legendama koje su bile u ovom izboru, ali i svima koji su stvarali temelje Dinama svojim nogometnim i ljudskim vrlinama. Hvala roditeljima, bakama i djedovima koji su nam kroz svoje priče i uspomene na svoje idole uspjeli barem malo pokazati koliko su ti velikani značili. Najbitnije je da mi nastavimo učiti našu djecu tko su ti ljudi i koliko su bitni u stvaranju povijesti našeg Dinama. Bez njih Dinamo ne bi bio ovo što je danas, i nikad ne bi smjeli otići u zaborav. Siguran sam da će nove generacije ispisati nove priče na ovim terenima, a da ćemo ih mi ponosno prenositi na iduće generacije", rekao je Niko u svom govoru.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Drago mi je što je danas s nama na ovom lijepom događaju sin legende kluba Niko Kranjčar. Isto tako, drago mi je da je spona između naša dva kluba, Dinama i Rapida, bio upravo Cico Kranjčar. Uvjeren sam da će to prijateljstvo između klubova ostati trajno i da ćemo se uvijek rado prisjećati Kranjčara, kao i svih naših velikana. Nadam se da će ovo biti uzor generacijama koje tek dolaze”, dodao je predsjednik Dinama Mirko Barišić. Prisutnima se obratio i sportski direktor Rapida Zoran Barišić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Cico Kranjčar došao je u Rapid 1984. godine. Bio sam dijete, imao sam 13 godina, i svaku priliku koju smo svi imali da ga gledamo na utakmicama i treninzima - svi smo to jedva čekali. Bio je naš idol, heroj, bio je idol cijele generacije. Kad sam se vratio u Rapid kao profesionalni igrač dijelio sam sobu s njim. Bio je čovjek, gospodin, igrač, a takvog nogometaša i gospodina nikad u životu nisam sreo”, kazao je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Barbapapa
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo