Niko Kovač u čudu: 'Da su mi ovo rekli prije, ja im to ne bih vjerovao!'

Izbornik Niko Kovač godinu na izmaku pamtit će cijeli život. Bivši kapetan Vatrenih prvo je preuzeo mladu reprezentaciju, da bi nakon odlaska Igora Štimca sjeo na užarenu klupu A vrste.

25.12.2013.
14:18
VOYO logo

Smirio je strasti, ujedinio je publiku i u dvije utakmice dodatnih kvalifikacija s Islandom, Hrvatsku lansirao u Brazil, na smotru najboljih nogometaša svijeta.

"Mogu reći da je ova godina za mene bila bajka, čudesna priča. Uzeo sam mladu reprezentaciju, predsjednik se javio pa sam preuzeo 'A' reprezentaciju, pa smo se plasirali na Svjetsko prvenstvo. Da su mi to neki prije rekli, jasna stvar, ja im to ne bi vjerovao. Dragi Bog piše svoje priče i ja sam u toj priči ove godine dobro prošao", rekao je izbornik.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Niko Kovač Božić je dočekati u krugu obitelji u Muenchenu, a istaknuo je i svoje blagdanske želje:

"Ratovi, kataklizme, nemiri i sve ovo što nas pogađa želim da je iza nas", poželio je Niko Kovač.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Cijelom svijetu želim ljubav, mir i sklad. Dok ima ljubavi ima i svega ostalog. To želim i svojoj obitelji - mir, sklad i zdravlje i veselje. Kad to imaš, onda ti može biti fantastično. Težit ćemo tome i u 2014. godini".

Izbornik Vatrenih svjestan je da Lijepa naša ne živi kao otok izolirana od svih problema pa je svima zaželio boljitak i prosperitet.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Hrvatskoj želim uspjeh u reformama, da to krene u smjeru koji svi očekujemo. Vjerujem da će naša država kad-tad biti država u kojoj će svi ljudi biti zadovoljni i sretni. Uvjeren sam da će se to dogoditi", poručio je Kovač za Mediaservis.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo