NIKO KOVAČ JE NAPRAVIO PRAVO ČUDO U KNEŽEVINI I RASPAMETIO FRANCUZE: / 'Nikad se nisam našao u ovakvoj situaciji'

Image
Foto: Profimedia

Nakon što je sa svojom momčadi doslovno iščupao ovu veliku pobjedu, oglasio se nakon utakmice i sam Kovač koji se morao u ovoj utakmici osloniti na svoje mlade i neiskusne igrače

28.9.2020.
12:09
Profimedia
VOYO logo

U susretu petog kola francuskog nogometnog prvenstva Monaco, kojeg vodi bivši izbornik hrvatske reprezentacije Niko Kovač, je pobijedio Strasbourg 3:2 premda je više od 20 minuta igrao s dvojicom igrača manje. Monaco je vodio 2:0, imao je i 3:1, ali je na kraju jedva iščupao pobjedu nakon što je od 55. minute igrao s igračem manje, a od 67. s dvojicom igrača manje.

Kovačeva momčad je povela u devetoj minuti golom Wissama Ben Yeddera, a u posljednjim trenucima prvog dijela Ruben Aguilar je povećao na 2:0. Mehdi Chahiri je smanjio u 46. minuti, no Ben Yedder je sedam minuta kasnije povisio na 3:1.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U 55. minuti momčad iz Kneževine je ostala s igračem manje nakon što je Aurelien Tchouameni zaradio drugi žuti karton. Još veću glupost načinio je Axel Dissi u 67. minuti zaradivši isključenje nakon što je skrivio kazneni udarac.

Ludovic Ajorque je bio siguran i Strasbourg je 20 minuta prije kraja imao gol zaostatka i dva igrača više. Kovač je odmah obavio dvije zamjene izvadivši iz igre ofenzivne Ben Yeddera i Fabregasa kako bi pokrpao rupe u obrani. Usprkos velikom pritisku gostiju, Monaco se obranio i na koncu upisao treću pobjedu sezone.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
KOVAČ JE NAKON OVAKVE UTAKMICE DOBIO OTKAZ: /

Evo što je trener Bayerna rekao nakon što mu je Vatreni prekinuo fantastičan niz

Image
KOVAČ JE NAKON OVAKVE UTAKMICE DOBIO OTKAZ: /

Evo što je trener Bayerna rekao nakon što mu je Vatreni prekinuo fantastičan niz

Plivanje u oluji

Nakon što je sa svojom momčadi doslovno iščupao ovu veliku pobjedu, oglasio se nakon utakmice i sam Kovač koji se morao u ovoj utakmici osloniti na svoje mlade i neiskusne igrače.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Moji igrači su heroji, skidam im kapu. Ti mladi ljudi pokazali su veliki karakter. Nastavljamo učiti i rasti malo po malo. Napravili smo male greške, ali to je proces sazrijevanja kod mladih igrača. Četvorica iz naše škole su danas igrala. To i je naš cilj. Na njima je bio golem pritisak i odgovorili su na njega jako dobro. Nakon poraza protiv Rennesa rekao sam igračima kako je teško igrati protiv nas. Ovo je bila prilika da se naši mladi igrači našu u teškoj situaciji i da vidimo kako će reagirati. Ja također nikad nisam igrao devet na 11. Rekao sam svojim igračima da je to kao da moraju plivati u oceanu tijekom oluje", slikovit je bio Kovač, a nakon toga nahvalio je svoje strijelce.

"Ben Yedder je fantastičan strijelac i naša taktika je bila da mu potporu pruže Volland i Jovetić. Volland je imao dvije asistencije i mislim da je to vrlo pozitivna stvar", zaključio je Kovač.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Samit
Gajin svet
fnc 15
Hell's kitchen
Brak na prvu
default_cta
Azbuka našeg života
Cijena strasti
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Smrt u raju
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Sumrak saga: Mladi mjesec
Playmobil
default_cta
Volio bih da sam ovdje
VOYO logo