STIGLO POJAČANJE

NIKO KOVAČ DOVEO JOŠ JEDNOG HRVATA U MONACO: Odlično su se upoznali dok je vodio Vatrene

Kovač, kako se ovih dana pisalo, ne misli stati na tome, već cilja i na dovođenje Marcela Brozovića iz Intera

Novi trener Monaca Niko Kovač doveo je pojačanje iz Hrvatske. Nije to neko od velikih igračkih imena, ali je zasigurno čovjek koji će mu, uz njegovog brata Roberta, pomoći da maksimalno dobro pripremi svoju novu momčad.

Riječ je o Vatroslavu Mihačiću, 53-godišnjem stručnjaku s kojim je surađivao još dok je vodio hrvatsku nogometnu reprezentaciju. Bivši vratar Hajduka trenirat će vratare u Monacu.

Mihačić je svoju slavu zaradio braneći za Hajduk u jednom od najboljih klupskih perioda u povijesti. Bio je predavač na nogometnoj akademiji te je trenerskom poslu naučio mnoge hrvatske trenere.

NIKO KOVAČ DOVODI JEDNOG OD NAJBOLJIH VATRENIH: Njegova ponuda je navodno spremna, no je li to stvarno dosta novca?

SVE JE POČELO RUŽNIM OTKAZOM KOVAČU: Kako je Bayern u pola godine postao najopasniji klub, a Müller jedan od najboljih u Europi

Cilja i na Brozovića

Kovač, kako se ovih dana pisalo, ne misli stati na tome, već cilja i na dovođenje Marcela Brozovića iz Intera.

Brozović bi navodno rado otišao u momčad Nike Kovača, no problem je što će Inter za njega tražiti više novaca od 22 milijuna eura. S godinama se nametnuo kao jedan od ključnih igrača milanskog Intera.

Od ostalih klubova koji se spominju kao kandidati za dovođenje Brozovića najzanimljiviji je svakako Liverpool. Broz ima još godinu dana ugovora s Interom koji ga je nedavno skinuo s liste “nedodirljivih”. Uprava kluba izjasnila se da će slušati ponude za sve nogometaše jer im je koronakriza izbila dosta novca iz blagajne.

Povratak na Net.hr