NIKAD NE BI POMISLILI DA ĆE ON TAMO ZAVRŠITI: / Mourinho želi dovesti zvijezdu Vatrenih. Bit će mu to životni transfer

Image
Foto: Profimedia

Sve u svemu, bit će to vrhunski transfer ako se doista i dogodi

9.3.2020.
10:46
Profimedia
VOYO logo

Ove sezone jedan je od najvažnijih igrača u svojoj momčadi, upisao je 14 asistencija i dao je dva gola u 37 utakmica, igra u životnoj formi i tek mu je 27 godina. Pričamo o lijevom beku glasgovskog Rangersa i hrvatske nogometne reprezentacije, Borni Barišiću, a na kraju sezone sjajna bi ga forma, pogotovo ako se još nastavi, mogla dovesti do životnog transfera.

Barišić je na meti Tottenhama, ako je vjerovati The Sunu i ovi su ga spremni platiti čak 26 milijuna eura. Pomalo smiješno i napuhano se čini, posebice jer Barišić prema Transfermakrktu vrijedi tek tri milijuna eura, ali Joseu Mourinhu nedostaje opcija na lijevom beku i treba mu "gotov" igrač koji poznaje otočki nogomet i kojem neće trebati dugi proces prilagodbe te, dakako, da je u dobroj formi. S Barišićem će dobiti sve navedeno.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: Jeff Holmes / PA Images / Profimedia
Image
Foto: Jeff Holmes / PA Images / Profimedia

Borna Barišić

Međutim, nešto će se pitati i Stevena Gerrarda, koji ga je za 2.5 milijuna eura i doveo u Rangers, a on ga sigurno neće samo tako pustiti, bez oveće odštete jer mu je Hrvat jedan od najboljih igrača. Barišića osim Tottenhama traži i Roma pa će valjda zato biti ponešto prostora za cjenkanje i nadmetanje, a vjerojatno će mu i incijalna cijena rasti ako Rangers ove sezone napravi nešto više u Europa ligi, odnosno ako Vatreni naprave iskorak i na Euru.

Sve u svemu, bit će to vrhunski transfer ako se doista i dogodi...

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo