Nova bitka za talente / Nijemci 'kradu' veliku nadu hrvatskog nogometa? Savez je podcrtao njegovo ime na listi kandidata za A reprezentaciju

Image

Mladi napadač je ove sezone za Bayernovu drugu momčad upisao 16 golova i osam asistencija u 27 utakmica, a Transfermarkt njegovu vrijednost procjenjuje na dva milijuna eura

20.4.2022.
8:30
VOYO logo

Gabriel Vidović je supertalentirani 18-godišnjak koji nosi dres njemačkog giganta Bayerna, a ovaj perspektivni mladić već pola godine trenira s prvom ekipom bavarskog velikana. Prošlog vikenda je debitirao u Bundesligi u pobjedi Bayerna protiv Arminije iz Biefielda.

Vidović, koji je do sada igrao isključivo za drugu momčad u 4. rangu njemačkog nogometa, ušao je u igru u 89. minuti pri rezultatu 3:0 za Bayern. Nije Vidović u tih nekoliko minuta napravio ništa spektakularno, ali je debi u najvišem rangu za budućeg prvaka Njemačke potvrdio da Nagelsmann u budućnosti najozbiljnije računa na ovog mladića.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Sjajna sezona u B momčadi privukla interes mnogih

Vidović je rođen u Augsburgu, a do sada je nastupao za sve mlađe selekcije hrvatske reprezentacije. No njemački Kicker tvrdi kako je u bilježnicama skauta Njemačkog nogometnog saveza podcrtano ime Bayernovog napadača te kako ga vide među potencijalnim kandidatima za A reprezentaciju u bližoj budućnosti.

Vidović je ove sezone za Bayernovu drugu momčad upisao 16 golova i osam asistencija u 27 utakmica, a Transfermarkt njegovu vrijednost procjenjuje na dva milijuna eura. Njemački mediji tvrde kako Vidović na stolu već ima nekoliko ponuda klubova iz Bundeslige i inozemstva koji bi ga u idućoj sezoni rado posudili od Bavaraca.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo