Slavena Bilića napao bivši vratar: 'Bolje to nego živjeti u sramu!'

Povodom slabih ovosezonskih rezultata moskovskog Lokomotiva, predvođenog Slavenom Bilićem, bivšeg hrvatskog izbornika je oštro kritizirao Ruslan Nigmatullin.

13.5.2013.
8:42
VOYO logo

"O Biliću... Trebao bi bolje skupiti hrabrosti i dati ostavku nego živjeti u sramu... Ali opet nema reakcije, samo patetične isprike", poručio je Nigmatullin Nanetu putem Twittera. Međutim, Bilić uopće ne pomišlja na ostavku, a što točno planira otkrio je na presici nakon utakmice.

"Želim čestitati CSKA-u na pobjedi. Bili su bolji od početka do kraja, bili su jači individualno i momčadski. Zašto mi na terenu ne pokazujemo ono što želim, to moram istražiti", rekao je Bilić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ovim je porazom, desetim ovosezonskim, dva kola prije kraja Lokomotiv izgubio sve šanse za plasman u europska natjecanja sljedeće sezone.

"Imate pravo, izgubili smo sve šanse za plaman u Europu, ali i dalje su dva kola do kraja i moraju odraditi posao do kraja. Tek tada treba nešto analizirati.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Bivši hrvatski izbornik upitan je što će preostale dvije utakmice značiti za njega osobno i kakve riječi može pronaći da stimulira momčad.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Prvenstvo je u tijeku, mi smo profesionalci i moramo ići dalje. Ja sam također profesionalac. U preostalim utakmicama protiv Anžija i Mordovije nastavit ću se pripremati jednako kao za utakmicu protiv CSKA".

Na upit kakve su velike promjene potrebne ovoj momčadi, hrvatski je stručnjak rekao:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ponavljam, pustite nas da završimo sezonu i odigramo još dvije utakmice i onda ćemo pričati o planovima za sljedeću sezonu. Ne očajavajte, znam točno što se treba napraviti.

Bilića nije mimoišlo ni pitanje o pogreškama hrvatskog vratara Darija Krešića.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Iz nekog razloga, kad god se radi o Krešiću, priča se samo o njegovim pogreškama. Ne bih rekao da je Krešić igrao dobro danas, ali prvi i drugi gol koji je primio nisu bile velike pogreške".

Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo