UVIJEK UZ BILE / Ni nakon poraza euforija ne jenjava, navijači uvjereni da Hajduk može dalje: 'Loša igra, dobar rezultat. Ajmo Hajduče'

Image
Foto: Miroslav Lelas/PIXSELL

Hajduk je poražen na gostovanju u Valenciji gdje su igrali protiv Villarreala

18.8.2022.
23:06
Miroslav Lelas/PIXSELL
VOYO logo

Uzvratna utakmica odigrat će se na Poljudu idućeg četvrtka. Inače, utakmica u Valenciji je počela ranim pogotkom Hajduka, već u drugoj minuti strijelac je bio Stipe Biuk. No, do kraja poluvremena španjolski sastav nije samo preokrenuo rezultat, već je zabio četiri pogotka, Morales u 14. i 36., autogol Livaje u 19. te Gerard Moreno u nadoknadi prvog dijela. U 85. minuti Fossati je realizirao jedanaesterac za konačnih 4-2 španjolskog sastava.

Image
VILLARREAL EKSPRESNO UZVRATIO /

Hajduk je rano šokirao Žutu podmornicu i poveo: Pogledajte sjajnu akciju i suradnju Biuka i Livaje

Image
VILLARREAL EKSPRESNO UZVRATIO /

Hajduk je rano šokirao Žutu podmornicu i poveo: Pogledajte sjajnu akciju i suradnju Biuka i Livaje

Početak utakmice je bio gromovit s obje strane. U prvom napadu je odmah zaprijetio Chukwueze, ali nije pogodio. Na drugoj strani je, nakon točno minutu i pol, precizan, pak, bio Stipe Biuk. Kvalitetnu loptu pred domaća vrata je uputio Livaja, a Biuk je spretno, iz blizine, zatresao mrežu za vodstvo Hajduka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Prilično ravnopravno se igralo nakon toga. Hajduk nije bio inferioran na travnjaku, ali je Villarreal unatoč tome preokrenuo rezultat premda nije stvorio posebno žestoki pritisak prema Splićanima.

Image
Foto: Omar Arnau/PIXSELL

Navijači vjeruju u prolaz

Usprkos porazu od 4:2, navijači Hajduka vjeruju da njihov omiljeni klub može proći dalje, pogotovo na prepunom Poljudu. Ovo su samo neki od komentara s Facebooka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Unatoč porazu protiv respektabilnog protivnika nikada ne treba odustajati, unatoč svemu. Sada u uzvratnoj utakmici dati apsolutno od sebe. Pratim sve naše nogometne klubove na europskim natjecanjima i volio bih vidjeti što više naših klubova tamo, ali ove sezone što je tu je - samo pozitiva i ići naprijed treba! Respekt od navijača NK Osijeka te lijepi pozdrav Dalmaciji iz Slavonije - samo jako"

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Na kraju ljepše izgleda rezultat od igre, nadati se treba, pogotovo jer smo primili golove iz svojih grešaka..svi su svjesni da je Villarreal prejak ždrijeb..veliki dobitak povratak Fossatija, ne treba pasti nakon ovoga, nego izaći još jači..kapa do poda Torcidi, brz oporavak Nikoli, stvarno peh..HŽV"

"Bravo za Stipu napokon pruža ono šta se od njega očekuje. Danas najbolji na terenu, nadam se samo da nakon Villarreala neće ić ča"

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ništa nije gotovo !!!!❤️??? Probijanje zvučnog zida četvrtak!!!!"

"Rezultatski i nije tako loše. Zaostatak isti kao protiv Evertona prije nekoliko godina. Idemo igrat!"

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"U igri smo to je najbitnije. Na Poljudu je sve mogućesmrznit će se kad zagrmimo i još malo sriće i eto nas u produžecima"

"Dobro smo, samo hrabro na Poljudu. Probat pobijedit i proć, nije nemoguće! Ajmo Hajdučeeeeee!!! HŽV!!!", samo su neki od komentara.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo