NEZAPAMĆENI INCIDENT NA UTAKMICI ZGROZIO REGIJU: /

Navijač pucao iz pištolja, igrači u panici bježali s terena

Image
Foto: Facebook/ FK Turija

Igrala se 35. minuti kada navijač izvadio pištolj i počeo pucati

8.4.2019.
10:24
Facebook/ FK Turija
VOYO logo

Nevjerojatan prizor dogodio se na utakmici bosanskohercegovačkih niželigaša. U susretu Druge lige Tuzlanskog kantona između Turije i Stjepan Polja jedan gostujući navijač upotrijebio je vatreno oružje nakon što je momčad koju podržava postigla drugi pogodak.

Kako piše Klix.ba igrala se 35. minuti kada je pri rezultatu 2-0 za Stjepan Polje navijač izvadio pištolj i počeo pucati. U tom trenutku na stadionu je nastavo muk dok su igrači počeli bježati s travnjaka. Utakmica je na inicijativu domaćina prekinuta.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Igrači u strahu

"Kod rezultata 2:0 za goste jedan gostujući navijač izvadio je pištolj i počeo pucati. Bila je to nevjerojatna situacija, igrači su bježali s terena i nije bilo nimalo ugodno biti dio svega toga. Zbog opravdanog straha naši igrači su napustili teren i utakmica se prekinula. Policija je na licu mjesta pronašla čahure, a osoba koja je pucala iz vatrenog oružja pokušala je pobjeći automobilom, no srećom ljudi koji su bili u blizini uspjeli su napraviti fotografiju njegovih tablica. Sad nam ne preostaje ništa drugo nego da sačekamo odluku Nogometnog saveza TK-a i policije koja je otvorila istragu", ispričao je za Klix predsjednik FK Turija AvdoMosorović.

Dodao je kako ga je ovaj incident jako pogodio i da razmišlja o napuštanju nogometa.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sjene prošlosti
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo