NEZAHVALNA SITUACIJA HRVATA: / Andrej Kramarić progovorio o svojem statusu u Leicesteru

Image
Foto: AFP
19.12.2015.
14:52
AFP
VOYO logo

Vodeći sastav Premier lige ima dobru igru i raspoložene napadača, a kombinacija toga Kramarića seli s tribine na klupu za rezervne igrače. Posljednji je ligaški nastup za klub ovaj 24-godišnjak upisao krajem rujna u porazu 2-5 od Arsenala. Sakupio je dvanaest minuta u toj utakmici, jedinoj u ovoj sezoni Premier lige u kojoj je ulazio u igru.

Svjestan je situacije

“Da, već je glupo ponavljati – dečki igraju fenomenalno. I jasno je da su oni apsolutno u prednosti. S te strane se nemam što ljutiti ni na trenera ni na klub”, svjestan je Kramarić situacije u kojoj se nalazi, o čemu je govorio za tportal.hr i dodaje:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Iskreno, na treninzima imam posve jednak tretman kao i svi i po tom pitanju nemam zamjerke. Prema tom, na meni je da šutim, radim i čekam. Pa ako bude prilike.”

Uskoro će prijelazni rok

Ima Kramarić rješenje i za drugu mogućnost, onu koja ne nudi priliku za igru u dresu Leicestera.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“O tome će voditi brigu moji zastupnici. Meni iskreno trenutno odgovara da me nitko ne zove, ne nudi ništa. Sve je na klubu, koji pak mora ili postaviti odštetni zahtjev ili odlučiti se za posudbu. Ali, ponavljam ja o tome ne vodim brigu. Osim toga, uskoro počinje prijelazni rok, pa ću se možda tek onda posvetiti više tom problemu. Na meni je samo da treniram”, zaključio je hrvatski napadač.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo