'TO JE MOJE PRAVO' / Sopić: 'Ne zanima me kad igra Dinamo, a menadžeri mogu pričati što hoće kad ja sve igrače mogu staviti na klupu'

Image
Foto: Vjeran Zganec Rogulja/PIXSELL

'Ja imam informaciju da Dinamo igra u nedjelju. Ne znam je li se što mijenjalo'

17.5.2024.
19:09
Vjeran Zganec Rogulja/PIXSELL
VOYO logo

Rijeka nakon prve, a uoči uzvratne, utakmice finala Hrvatskog nogometnog kupa gostuje kod Osijeka u pretposljednjem kolu prvenstva koje je već izgubila od Dinama.

Image
PRVE REAKCIJE /

Sopić u svom stilu najavio kakav uzvrat očekuje: 'Utakmica nije bila ništa posebno'

Image
PRVE REAKCIJE /

Sopić u svom stilu najavio kakav uzvrat očekuje: 'Utakmica nije bila ništa posebno'

Susret koji se igra u nedjelju na Opus Areni najavio je trener Rijeke, Željko Sopić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Očekuje nas zahtjevna utakmica. Oni imaju ambicije izaći u Europu, a mi imamo ambicije napraviti pozitivan rezultat i tako ćemo se pripremiti. Zbrojit ćemo se i oduzeti u odnosu na prethodni susret s Dinamom i u kontekstu sljedećega te pokušati polučiti pozitivan rezultat", rekao je Sopć te otkrio da zbog ozljeda ne može računati na Lindona Selahija, a vjerojatno ni na Marka Pjacu.

'Igramo kad igramo'

Komentirao je Sopić i utakmicu Dinama koji će u subotu gostovati u Koprivnici, dakle dan ranije od Rijeke.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ja imam informaciju da Dinamo igra u nedjelju. Ne znam je li se što mijenjalo. Ne znam, ne gledam nikad protivnika, gledam samo svoju ekipu. Igramo kad igramo, igrat će igrači koji će igrati i to je to", odgovorio je Sopić pa se dotaknuo i činjenice da bi neki igrači mogli već sada gledati prema prijelaznom roku:

"Ne znam što mojim igračima njihovi menadžeri pričaju niti me zanima. Mogu pričati što god hoće, a ja ih sve mogu staviti na klupu. To je moje pravo, a pravo njihovih menadžera je da im pričaju što hoće. Gledajte, to vam je tako. Tako je u svakom prijelaznom roku. Sele se igrači svakih par dana, mediji pišu. Mislim da su maksimalno fokusirani na utakmicu u Osijeku, onda na finale Kupa i na Slaven Belupo. Nakon toga će imati zasluženi odmor", zaključio je Sopić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Bellator Dublin
Gledaj uživo 22.lipnja od 20 sati
VOYO logo