NEVJEROJATNO / Katarski seici odlucili bogato nagraditi zvijezde PSG-a za veliki pothvat

Nasser Ghanim Al-Khelaifi, predsjednik PSG-a i desna ruka katarskog Emira, seika Tamima bin Hamada Al-Thanija, odlucio je bogato nagraditi svoje igrace zbog plasmana u cetvrtfinale Lige prvaka.

13.3.2015.
10:37
VOYO logo

Nogometasi PSG-a sokirali su Chelsea u uzvratnoj utakmici osmine finala Lige prvaka na Stamfrod Bridgeu remiziravsi 2:2, i tako izborivsi plasman u cetvrtfinale najelitnijeg svjetskog klupskog nogometnog natjecanja. Do ovog velikog rezultata u spomenutoj utakmici francuski prvak je dosao s igracem manje, nakon sto je u 38 minuti Zlatan Ibrahimovic iskljucen zbog rusenja Oscara. Pristup i sam rezultat jako se svidio predsjedniku PSG-a Nasseru Ghanimu Al-Khelaifi, koji je izdasno nagradio kako je rekao "ratnike koji su poginuli na travnjaku u Londonu".

//cdn.playwire.com/bolt/js/embed.min.js

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tako je svoje igrace nagradio sa po 150 000 eura. Naravno, ovaj klub spada u red jednih od najbogatijih svjetskih klubova, a u vlasnistvu je katarskog investicijskog fonda spomenutog seika teskog sedam milijardi dolara. Takoder, Le Figaro pise kako su igraci za prolazak skupine Lige prvaka dobili po 100 000 eura, dok je nagrada za uspjeh kod Chelsea iznosila 150 000.

Ako bi, kojim slucajem, PSG izborio plasman u polufinale Lige prvaka, svaki od igraca bi u dzep inkasirao izdasan nagradni bonus od 450 tisuca eura.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U slucaju prolaska u finale slijedi dodatnih 700 tisuca eura po glavi. Osvajanje Lige prvaka svakom igracu PSG-a bi donio nevjerojatnih milijun eura. Samo za usporedbu, zvijezde Real Madrida su za osvajanje Lige prvaka prosle sezone dobili svaki po 600 000 eura.

Da ne bi samo sve ostalo na natjecanju Lige prvaka, bogati Katarani nagraduju svoje junake i u francuskom prvenstvu. Pa su im tako za obranu naslova prvaka namijenili 400 000 eura.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo