Reagirala je ministrica /

VIDEO Nevjerojatna bahatost najskupljeg igrača na svijetu: Postavili mu ozbiljno pitanje, on se počeo smijati,

Image
Foto: Profimedia

Izgleda kako je veliki novac utjecao na ponašanje mladog igrača.

6.9.2022.
10:42
Profimedia
VOYO logo

PSG je sjajno krenuo u novu sezonu s novim trenerom na klupi i nevjerojatnim napadačkim trojcem. No, često se nije pričalo o njihovim dobrim predstavama, već o sukobima u momčadi, bahatosti najvećih zvijezda i slično. A najčešće je među bahatim zvijezdama - Kylian Mbappé.

Mnogi su očekivali da će francuski napadač ovog ljeta preseliti u Real Madrid, ali je nogometaš sve šokirao i ostao u PSG-u, no to nije bio nimalo jeftin posao za pariški klub. Pred Mbappéa su stavili nevjerojatne novce i uvjete te ga praktički učinili većim od kluba. Očito je to udarilo Mbappéa u glavu, koji iz dana u dan šokira sve navijače svojim ponašanjem.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
DOGODILA SE LJUBAV /

Novi slavni par: Kylian Mbappe ljubi transrodnu manekenku koja je promijenila svijet mode

Image
DOGODILA SE LJUBAV /

Novi slavni par: Kylian Mbappe ljubi transrodnu manekenku koja je promijenila svijet mode

Naime, Parižani su prošlog vikenda u Nantes putovali zrakoplovom, kao i inače, zbog čega su na udaru francuske javnosti zbog velike potrošnje energije. Predsjednik Emanuel Macron tražio je od svih građana da smanje uporabu energije i pokušaju utjecati na globalno zatopljenje.

Mbappe sa nasmijao, Galtier bio ironičan

Kad su ga novinari pitali može li se očekivati da će PSG ipak ubuduće putovati vlakom, Mbappé se grohotom nasmijao. Odgovor trenera Christophea Galtiera bio je u sličnom stilu, on je s priličnom dozom ironije poručio kako će na sljedeće putovanje krenuti – triciklom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Francuska ministrica sporta Amelie Oudea-Castera ovaj ispad PSG-ovih istaknutih lica nije dočekala s odobravanjem. "Gospodine Galtier, navikli smo na vaše odgovornije odgovore. Bismo li o tome trebali razgovarati?" objavila je na Twitteru.

I gradonačelnica Pariza Anne Hidalgo kritizirala je PSG-ovog trenera te poručila klubu da se "probudi". Inače, sve je krenulo nakon što je direktor jedne francuske željezničke tvrtke na društvenim mrežama objavio da njenim brzim vlakovima put od Pariza do Nantesa traje dva sata.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sjene prošlosti
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo