NEVJEROJATANO DOSTIGNUĆE PERIŠIĆEVA SUIGRAČA: / Kako mu je uspjelo sa samo 24 godine osvojiti devet naslova prvaka?

Image
Foto: Profimedia

Francuz je u svojoj kratkoj, osmogodišnjoj, karijeri skupio devet naslova prvaka

17.6.2020.
9:29
Profimedia
VOYO logo

Minhenski je Bayern dva kola prije kraja Bundeslige osigurao novi, osmi po redu i 30. ukupno, naslov prvaka Njemačke. Bayern je naslov prvaka osigurao 1:0 pobjedom nad Werderom u 32. kolu Bundeslige, a utakmicu je riješio poljski golgeter Robert Lewandowski.

Međutim, zanimljivo je svakako spomenuti kako Bayern u svojim redovima ima igrača kojemu je ovo bio nevjerojatni deveti uzastopni naslov prvaka u karijeri, a ima tek 24 godine.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Riječ je o krilnom napadaču Kingsleyju Comanu. Francuz je u svojoj kratkoj, osmogodišnjoj, karijeri skupio devet naslova prvaka i to u čak tri od pet najjačih europskih liga.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Coman je 2013. osvojio prvi od dva naslova s PSG-om, da bi 2015. godine osvojio naslov prvaka Italije s Juventusom. Uzeo je Scudetto i u sezoni nakon toga, a onda je prešao u Bayern s kojim je uzeo pet naslova za redom. Nema se što reći, pametno je birao klubove...

Nažalost po Comana, karijeru su mu obilježile ozlijede, a takvih je problema imao i ove sezone pa je odigrao samo 22 utakmice u kojima je zabio tri gola i još tri namjestio. No, kada je zdrav, Coman je jedan od najboljih igrača u svom klubu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brak na prvu UK
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo