NEVJEROJATAN OBRAT: / Jose Mourinho odnio veliku pobjedu nad Louisom Van Gaalom

Image
Foto: AFP

Gotovo je! Engleski prvak Chelsea je na svojim klupskim stranicama objavio kako je Pedro (28) njihov novi igrač.

20.8.2015.
14:35
AFP
VOYO logo

Posljednjih tjedana španjolski i engleski mediji Pedra su selili iz Barcelone u Manchester United. No, dogodio se veliki preokret u kojem je Chelsea fantastično odigrao i potpisao ovog sjajnog Španjolca. Još je ranije Luis Enrique izjavio kako bi htio da Pedro ostane u Barceloni, ali isto tako jasno dao do znanja da nikome ne može obećati minutažu.

Image
VELIKI OBRAT: /

Mourinho ispred nosa oteo pojačanje Manchester Unitedu

Image
VELIKI OBRAT: /

Mourinho ispred nosa oteo pojačanje Manchester Unitedu

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Pedru je dojadilo biti na klupi, nezadovoljstvo je kulminiralo još na kraju prošle sezone i španjolski reprezentativac, koji je za A momčad Barcelone od 2008. do 2015. godine ubilježio 204 nastupa uz 58 pogodaka, odlučio se za napuštanje voljenog kluba, kluba u kojem je počeo svoju karijeru i s kojim je osvojio 20 trofeja (pet prvenstava Španjolske, tri Kupa Kralja, četiri španjolska Superkupa, tri Lige prvaka, tri europska Superkupa i dva puta je bio prvak svijeta s Barcom).

Image
Foto: AFP

Trener Manchester Uniteda Louis Van Gaal htio ga je vidjeti u svom klubu, no Pedro će ostati samo san. A još u ponedjeljak su engleski mediji izvještavali da je izvršni dopredsjednik Uniteda Ed Woodward odletio u Barcelonu kako bi finiširao pregovore i doveo ga na Old Trafford.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

I onda u srijedu obrat! Chelsea je ponudio više i Pedro je završio na Stamford Bridgeu za 30 milijuna eura odštete, od kojih će tri dobiti ovisno o nastupima.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Oduševljen dolaskom na Stamford Bridge

"Jako sam sretan što sam ovdje i jedva čekam da moja avantura u Chelseau počne. Želim ovdje osvajati trofeje. Zahvaljujem klubu i navijačima što su mi dali šansu da odjenem plavi dres”, kazao je Pedro nakon potpisivanja ugovora.

Javili su se i iz Barcelona i putem svoje službene klupske stranice zahvalili se svojem igraču na svemu što je pružio u dresu katalonskog diva.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Barcelona i Chelsea postigli su dogovor oko transfera Pedra Rodríguezu za 30 milijuna eura. Klub javno želi zahvaliti Pedru Rodríguezu za svu profesionalnost i požrtvovnost i zaželjet mu sve najbolje u budućnosti".

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo