NEVJEROJATAN KIKS MIKULIĆA: / Istra izjednačila u 90. minuti i izbila Osijeku senzacionalno prvo mjesto

Image

U susretu 10. kola Prve HNL u Osijeku su nogometaši Osijeka i pulske Istre 1961 igrali 1-1 (0-0).

25.9.2016.
19:01
VOYO logo

Ne ide Osijeku na domaćem terenu s Istrom 1961. Nikako! U posljednjih osam utakmica odigranih u Gradskom vrtu momčad iz Pule je pobijedila Osiječane čak četiri puta, tri puta je bilo neodlučno, a samo su jednom igrači Istre 1961 doživjeli poraz.

Bilo je to još 17. svibnja 2015. godine, a od tada su u Gradskom vrtu igrane još dvije utakmice u kojima su ove momčadi remizirale. Do ove utakmice Osijek je imao četiri pobjede u nizu. Htjeli su i petu. Nije išlo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Dugo će Osijek žaliti za velikom prilikom koju su imali u ovom dvoboju. Naime, Osiječani su protiv Puljana vodili do zadnje minute u kojoj su primili gol Valentina Stepčića s više od 25 metara. Pogodak Istrijana ide na dušu vrataru Matkoviću kojem je lopta prošla kroz ruke i okotrljala se u mreži.

ČUDESNA PREDSTAVA – ZA PAMĆENJE! Hajduk poslao brutalnu poruku Dinamu

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Osijek je poveo u 76. minuti kada je vratar Iveša obranio udarac glavom Vojnovića, a Muzafer Ejupi posprema odbijenu loptu u mrežu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Sam dvoboj je bio poprilično nezanimljiv, pamti će se tek golovi i ta velika prilika Osijeka za prvo mjesto ljestvice. Tako je Osijek ostao drugi s istim brojem bodova (23) kao i Rijeka koja večeras dočekuje Split, dok je Istra 1961 sada na petom mjestu s 10 bodova.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brak na prvu UK
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo