NEVIĐENA GESTA IGRAČA DINAMA: / Ademi i društvo pokazali veliko modro srce! 'Odlučili smo pomoći prijateljima u nevolji'

Image
Foto: Luka Stanzl/PIXSELL

'Naša namjera je vrlo jasna, odlučili smo pomoći prijateljima u nevolji i tu ne postoji nikakva pozadina'. kazao je kapetan Dinama Arijan Ademi.

16.12.2017.
17:26
Luka Stanzl/PIXSELL
VOYO logo

Veliko modro srce! Tako bi opisali gestu dinamovaca prema kolegama iz Istre 1961., kluba koji se nalazi u teškoj financijskoj situaciji. Igrači Istre 1961. već mjesecima nisu primili plaću, nemaju niti za deterdžent, a Božić se bliži...

DINAMO BEZ PORAZA ZAVRŠIO JESENSKI DIO SEZONE:

Upravo zbog toga Dinamovi su nogometaši uoči utakmice s Cibalijom odlučili skupiti novac i poslati svojim kolegama iz Istre, javlja Goal.com.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tu neviđenu akciju objasnio je kapetan plavih Arijan Ademi...

"Naša namjera je vrlo jasna, odlučili smo pomoći prijateljima u nevolji i tu ne postoji nikakva pozadina. Ne želim da netko ovo shvati kao milostinju, već isključivo činom solidarnosti i kolegijalnosti. Pratimo što se događa u Puli i žao mi je što su se igrači Istre, niti krivi niti dužni, našli u ovoj situaciji. Smatram kako nije normalno da netko pošteno radi svoj posao, a da bude gladan i da nema osnovnih uvjeta za život" poručio je Ademi, pa nastavio:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Želim naglasiti kako je ova ideja nastala u našoj svlačionici i kao kapetan Dinama pozivam sve ostale igrače iz klubova u našoj ligi da naprave istu stvar".


Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
default_cta
Tajne vinove loze
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
default_cta
Pirata i kapitano
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo