NEŠTO SE DOGAĐA S BROZOVIĆEM: / Trebamo li biti zabrinuti zbog prizora koji su Talijani snimili nakon posljednje utakmice?

Image
Foto: Profimedia

Ogroman je to problem za Inter jer Brozović im je ključni igrač ove sezone

20.1.2020.
10:00
Profimedia
VOYO logo

Nogometaši Leccea priredili su iznenađenje odigravši 1-1 protiv Intera u susretu 20. kola talijanskog prvenstva. Inter je tako spojio dva kola bez pobjede i otvorio priliku Juventusu da večerašnjom pobjedom protiv Parme pobjegne "Nerazzurrima" na četiri boda prednosti.

U prošlom kolu Inter je kod kuće odigrao 1-1 protiv Atalante, a istim rezultatom je završio i ogled protiv Leccea. Inter je poveo u 71. minuti golom Alessandra Bastonija, a šest minuta kasnije izjednačio je Marco Mancosu. Za Inter je do 82. minute igrao Marcelo Brozović, ali čini se kako situacija s Hrvatom nije baš najbolja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: Profimedia
Image
Foto: Profimedia

Inter Milan's Croatian defender Marcelo Brozovic goes for the ball during the Italian Serie A football match Inter Milan vs AS Rome on December 6, 2019 at the San Siro stadium in Milan., Image: 486767558, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: Miguel MEDINA / AFP / Profimedia

Teža ozljeda?

Naime, ako je vjerovati talijanskim TuttoMercatu, Brozović je zadobio ne baš tako bezazlenu ozljedu. Naime, Talijani tvrde kako je Hrvat nakon utakmice viđen kako stadion napušta na štakama. Za sada se ne zna težina ozljede, već samo da će Brozović morati na dodatne pretrage te da bi ipak mogao izbivati na malo duži period.

Ogroman je to problem za Inter jer Brozović im je ključni igrač ove sezone. Odigrao je 26 utakmica u kojima je zabio dva gola i još pet namjestio, a do sada je prpustio tek utakmicu s Genovom u prosincu zbog kartona. Ne bude li Brozovića na duže vrijeme, to bi mogao biti veliki problem i za Zlatka Dalića koji se dosta oslanja na kvalitete neumornog veznjaka. No, prvo liječnici trebaju potvrditi o čemu se točno radi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
hABAZIN VS. mAGYAR
Versailles
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Još jedna runda
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Nado
Otok iskušenja
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo