ZAVRŠILO JE / Nenad Bjelica dobio nogu i više nije trener Osijeka: Klub će mu isplatiti veliku odštetu?

Image
Foto: Vjeran Zganec Rogulja/PIXSELL

U idućih nekoliko dana ćemo saznati tko će biti novi trener

29.8.2022.
17:12
Vjeran Zganec Rogulja/PIXSELL
VOYO logo

Nenad Bjelica nakon dvije godine na klupi bijelo-plavih više nije trener nogometnog kluba Osijek. Očekivalo se i ranije, no nakon jučerašnje pobjede protiv Hajduka nekako nije slutilo da bi legenda kluba mogla napustiti mjesto glavnog trenera i sportskog direktora kluba.

Image
SofaScore /

Momčad kola HNL-a: Igrači Istre dominiraju u momčadi kola, a najbolji je bio vratar Majkić

Image
SofaScore /

Momčad kola HNL-a: Igrači Istre dominiraju u momčadi kola, a najbolji je bio vratar Majkić

Osijek je u sezonu ušao slavljem protiv Gorice, no nakon toga je uslijedio poraz protiv Lokomotive i Kizilžara koji je šokirao te dodatno prodrmao status Nenada Bjelice. Nakon tog dvoboja više ništa nije išlo. Vidjelo se da je to bio trenutak kada jednostavno ništa ne ide u korist klubu koji dugo nije imao ovakvu krizu i negativan niz u prvenstvu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U posljednjih šest utakmica u gradu na Dravi su imali četiri poraza i dva remija dok jučer nisu upisali veliku pobjedu na domaćem terenu protiv Hajduka iz Splita. Osijek je tom pobjedom skočio s desetog mjesta na peto mjesto ljestvice, no očito da je klub odlučio da je to zadnja utakmica i da Osijek i Bjelica neće nastaviti suradnju.

"Predsjednik Uprave Nogometnog kluba Osijek gospodin Ferenc Sakalj razriješio je gospodina Nenada Bjelicu dužnosti sportskog direktora i trenera Kluba. Nogometni klub Osijek idućih će dana donijeti odluku o imenovanju novog trenera o čemu će pravovremeno obavijestiti javnost. Nogometni klub Osijek zahvaljuje gospodinu Nenadu Bjelici na suradnji kroz protekle dvije godine", stoji na stranici Osijeka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ovo nam govori kako je klub dao otkaz Bjelici, ako je stvarno tako onda će mu morati isplatiti odštetu koja nije mala. U idućih nekoliko dana ćemo saznati tko će biti novi trener, navode u priopćenju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo