rekordni hrvatski transfer /

Nema nastupa ni u 2. HNL, a Osijek ga je prodao za - 30 milijuna eura?! 'Ništa luđe nisam čuo u životu!'

Image
Foto: Dubravka Petric/PIXSELL

Za jednu od najvećih nada s Gradskog vrta Osijek je naime, navodno uprihodio nevjerojatnih 30 milijuna eura

1.10.2018.
12:36
Dubravka Petric/PIXSELL
VOYO logo

Hrvatska je na rubu senzacionalnog nogometnog transfera koji bi ukoliko se ostvari, iako ne u financijskom smislu, u svakom drugom ostao vječno zapisan u domaćoj nogometnoj povijesti.

Naime, donedavni član juniorske momčadi Osijeka Josip Sušić ovih je dana navodno ostvario transfer u Katar. Sama po sebi vijest i nije nešto senzacionalna dok se u nju ne upletu brojke. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Za jednu od najvećih nada s Gradskog vrta Osijek je naime, navodno uprihodio nevjerojatnih 30 milijuna eura, pišu Sportske Novosti. Tako je, sudeći prema glasinama koje kruže, mladić koji nema ni jednog nastupa u 1. ni u 2. HNL i nije ni u kadru mlađih reprezentativnih selekcija, oborio primjerice, Modrićev izlazni transfer iz Dinama u Tottenham (21 milijun eura), a uz to je i na drugom mjestu najskupljih transfera hrvatskih nogometaša, odmah iza Matea Kovačića i njegova prelaska iz Intera u Real (35 milijuna eura). 

"On je svoje kvalitete nastojao dokazati u Zadru, Hajduku, Lokomotivi, pa je na kraju stigao i do nas. Nije ništa posebno u igračkom smislu, ali neću više  izgovoriti ni jednu lošu riječ o njemu i igračkoj vrijednosti koju ima", prokomentirao je oprezno Osijekov glavni klupski skaut Marin Skender. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Moram priznati da je to najluđa priča koju sam u životu čuo. Ne vjerujem, niti mogu vjerovati. Daj Bože da je istinita, jer i Osijek bi od toga imao i te kakve koristi. Samo, naslušao sam se takvih priča o Sušiću dok je bio kod nas, o talijanskim klubovima koji su za njega ozbiljno zagrizli. Bilo je svega i svačega. Moguće da je i razočaran što kod nas nije uspio. Kod nas je imao stipendijski ugovor koji smo ovog ljeta raskinuli, jer je procjena bila da to treba učiniti, ne samo zbog njegovih igračkih kvaliteta, već svega što ga je do sada pratilo u karijeri, ali o tome ne želim govoriti. Stoga vam dobronamjerno predlažem da tu informaciju dobro provjerite", dodao je bivši vratar i glavni skaut prvoligaša s Drave. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Superstar
NOVA SEZONA
VOYO logo