NEZAMJENJIV

NEKAD SU SE SPRDALI S NJIM, A DANAS… U Liverpoolu svim silama nastoje postići dogovor s Lovrenom

Dejan Lovren prolazio je kroz vrlo teško razdoblje kad je 2014. došao u Liverpool – bio je stalna meta kritika, od medija do raznih stručnih komentatora.

No, strpljenje mu se isplatilo i uskoro je postao nezamjenjiv u dresu Redsa. Danas Jürgen Klopp ne može zamisliti sastav bez njega i plače kada se hrvatski stoper ozlijedi kao što je to slučaj posljednjih tjedana.

URNEBESNA SCENA NA TRENINGU LIVERPOOLA: Lovren tresnuo na leđa, Klopp umirao od smijeha

Aktualni ugovor do 2019.

Koliko je postao važan Liverpoolu, dokazuje i informacija da ga čelnici kluba svim silama nastoje nagovoriti da produlji ugovor. Guardian piše da su pregovori s njegovim predstavnicima ponovno otvoreni nakon što su početkom godine upali u slijepu ulicu. Philippe CoutinhoAdam Lallana su produljili ugovore, ali razgovori s Lovrenovim agentima nisu tekli tako glatko.

Dvije su strane sada ponovno za stolom i očekuje se da bi uskoro moglo doći do dogovora. Lovren ima 27 godina i u klubu smatraju da su najbolje sezone tek pred njim i ne žele ga izgubiti. Aktualni mu ugovor vrijedi do 2019. godine, ali na Anfieldu se nadaju da će ga u dresu Redsa gledati i nakon toga.

Povratak na Net.hr