NE ZNA PRIHVATITI PORAZ: / Frustrirani Mourinho psovao trenera Evertona

Image
Foto: AFP

Menadžer Chelseaja Jose Mourinho još je jednom prošli vikend pokazao koliko je loš gubitnik. Za svaki poraz pronađe krivca u nekom drugom, a u naletu njegova bijesa nastradaju i posve nevini.

14.9.2015.
10:00
AFP
VOYO logo

U subotu je Chelsea izgubio na gostovanju kod Evertona (3:1) i tako nastavio s očajnim ovosezonskim igrama. U pet kola Premierlige aktualni su engleski prvaci ostvarili samo jednu pobjedu i nalaze se tek na 17. mjestu. Neposredno nakon poraza u Liverpoolu Mourinho nije imenovao krivca, ali mu se zato na putu našao menadžer Evertona Roberto Martinez. Španjolski stručnjak je, prema mišljenju kolege iz Chelseaja, predugo pričao na konferenciji za novinare. Mourinho je cijelo to vrijeme morao čekati i to ga je jako naljutilo.

Image
POTPUNO RAZBIJENA MOURINHOVA VOJSKA: /

Rezerva Evertona ponizila prvaka

Image
POTPUNO RAZBIJENA MOURINHOVA VOJSKA: /

Rezerva Evertona ponizila prvaka

"Moramo putovati kući"

Nakon što je završio s 'presicom' Martinez je nastavio davati izjave dijelu novinara i izvan dvorane, a u tom mu je trenutku prišao Mourinho i rekao mu:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Roberto, idući mi put reci da odem na konferenciju za novinare prije tebe jer moramo putovati kući."

Ljutnja i zbog Stonesa

Martinez mu je odgovorio da ne odlučuje on o tome, na što je uslijedila sočna Mourinhova psovka. Treba podsjetiti i da Portugalčeva netrpeljivost prema Martinezu ima dodatnu pozadinu: Chelsea je cijelo ljeto pokušao od Evertona kupiti stopera Johna Stonesa, ali menadžer Toffeesa je bio nepopustljiv.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nakon dolaska na 'presicu' riječ je uzeo šef Chelseajeve službe za odnose s javnošću i upozorio novinare da smiju postavljati pitanja najviše pet minuta jer su igrači već u autobusu, a domaći menadžer je uzeo previše vremena. Tako to izgleda kad je Mourinho frustriran. Da su njegovi nogometaši pobijedili, sasvim sigurno mu ne bi smetalo čekanje i 'presica' ne bi trajala pet minuta.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo