'Ne želim se spuštati na Jurčićev nivo!'

Krasimir Balakov ne želi se upuštati u rasprave s Dinamovim trenerom Krunom Jurčićem koji je kazao da je Hajduk u formi samo kad RTL snima prilog. 'Nije to moj nivo, nogomet je ozbiljan posao.

29.10.2011.
15:11
VOYO logo

Hajduku u 13. kolu u nedjelju dolaze na Poljud ne baš dragi gosti. Inter se u Splitu često znao pokazati kao neugodan gost, ali čini se da to trenera BijelihKrasimira Balakova ne brine previše.

"Ne znam tko nam je crna mačka. Ma, to me ne zanima, u ovoj momčadi je dosta novih igrača, i ja sam novi, nismo opterećeni tradicijom. U pozitivnom smo ritmu, želimo ga tako i nastaviti. Rođendan je Torcide, moramo biti ofenzivni, ali pametni", kazao je Balakov.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

O Interu, posebno o treneru Iliji Lončareviću, rekao je sve najbolje.

"Imaju iskusnog trenera, koji zna što hoće. Inter želi igrati nogomet, dinamičan je, traže nogometna rješenja. Znaju u svakom trenutku što rade i što žele, vidi se trenerova ruka. Nije to laka utakmica za nas. Sve je u glavama, igračima svaki dan pričam da nogomet nije u nogama, već u glavi. Ako smo spremni u glavi onda možemo pobijediti svaku momčad".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Zanimljivo, Bugarin se nije želio upuštati u rasprave s Dinamovim trenerom Krunom Jurčićem koji je kazao da je Hajduk u formi samo kad neka RTL snima prilog.

"Nije to moj nivo, nogomet je ozbiljan posao. Želim gospodinu Jurčiću da što duže ostane trener Dinama, ništa više", kaže Balakov.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nasmijao se kad je vidio da oko njega nema kamera nijedne televizije.

"Izgleda da se RTL uplašio, pa nije došao".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kazao je par riječi o stalnim pohvalama koje prema njemu stižu od igrača. Rijetko kada je svlačionica bila ovako jednoglasna kada se povede riječ o treneru.

"To mi je drago, to je signal da je ozračje među igračima dobro. Meni je najvažniji kontinuitet igara i pobjeda", zaključio je Balakov.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Vezani članci:

arti-201110280425006 arti-201110270184006 arti-201110280672006

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brak na prvu UK
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo