Nažalost, Modrića i Mandžukića nema ni na širem popisu

Portal 101greatgoals obavio je najbolju postavu igrača koji bi, ukoliko se ne dogodi nešto nepredviđeno, trebali nastupiti na SP-u u Brazilu. Među njima nema hrvatskih nogometaša.

23.11.2013.
12:00
VOYO logo

Tako je u izbor od 11 najboljih spomenuti portal uvrstio tri igrača iz Brazila, po dva i Njemačke i Španjolske, te po jednog iz Francuske, Portugala, Argentine i Belgije.

Na golu najbolje momčadi igrača koja će nastupiti u Brazilu nalazi se vratar Bayerna Manuel Neuer. U obrani su s desna na lijevo Barcelonin Brazilac Dani Alves, Cityjev Belgijanac Kompany, PSG-ov Brazilac Thiago Silva, te još jedna Nijemac iz redova prvaka Europe, Phillip Lahm.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Trojku u veznom redu čine dva Španjolca iz Barcelone, Iniesta i Busquets te još jedan igrač Bayerna, Francuz Frank Ribery. Atomski napad čini trojac Neymar - Messi - Ronaldo.

Nažalost, u ovom izboru se spominjalo još pregršt nogometaša te razlozi zbog kojih nisu uvršteni u ovu momčad. Nažalost, ni među njima se nije spominjao ni jedan Hrvat, čak ni Luka Modrić, ni Mario Mandžukić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brak na prvu UK
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo