NAVIJAČI ZATRPALI MAILOVE MINISTARSTVA FINANCIJA ZBOG DINAMA - KRENULI U KONAČNI OBRAČUN: / Ministar Marić priznao; 'Puno ih je stiglo'

Image

'Stižu, koliko vidim stižu cijelo vrijeme i puno ih je dosad stiglo, da'

19.2.2021.
22:15
VOYO logo

Koordinirana akcija navijača Dinama urodila je plodom. U Ministarstvo financija tijekom četvrtka je, kako neslužbeno saznaje N1 televizija, stiglo više stotina upita građana.

Image
MAMIĆEVI ODVJETNICI ŽELE SRUŠITI PRESUDU: /

Miljević o 'tajnom spisu', a Mamić se htio javiti preko videa; DORH: Mi hoćemo veću kaznu

Image
MAMIĆEVI ODVJETNICI ŽELE SRUŠITI PRESUDU: /

Miljević o 'tajnom spisu', a Mamić se htio javiti preko videa; DORH: Mi hoćemo veću kaznu

Traže od Ministarstva da odgovore na neka pitanja

Zanimljivo, ali svi su upiti o rezultatima financijskog i poreznog nadzora nad nogometnim klubom Dinamo, odnosno udrugom građana koja ga formalno vodi. "Stoga, nije teško zaključiti kako se radi o koordiniranoj akciji nogometnih navijača i navijačkih skupina koje ne podržavaju aktualno vodstvo kluba", stoji u tekstu N1. Dinamom iz Međugorja, naime, i dalje upravlja nepravomoćno osuđeni kriminalac i bjegunac od hrvatskog pravosuđa Zdravko Mamić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U stotinama upita traži se od Ministarstva da odgovori što se dogodilo sa sumnjama da financijski izvještaji nisu objavljivani u skladu sa zakonom propisanim rokovima, odnosno što se dogodilo s rezultatima poreznog i financijskog nadzora nad GNK Dinamom, o čemu javnost još uvijek nije obaviještena...

Sve je nakon sjednice, javlja N1, potvrdio i ministar financija Zdravko Marić, da Ministarstvo zaista jest zatrpano stotinama i stotinama upita od ranog jutra u četvrtak.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

'Nemam sad ništa novoga za reći u odnosu na ono što smo već komunicirali'

“Stižu, koliko vidim stižu cijelo vrijeme i puno ih je dosad stiglo, da”, potvrdio je informacije N1 televizije ministar Marić.

O samim rezultatima inspekcije je rekao da je "u skladu s procedurama provedeno sve ono što je dosad provedeno te je dostavljeno strankama u postupku“.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Nemam sad ništa novoga za reći u odnosu na ono što smo već komunicirali”, zaključio je ministar Marić te dodao da će svim građanima biti odgovoreno na upite.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Na Facebook profilu Dinamo - to smo mi, udruge članova zagrebačkog kluba od jučer stoji:

"Pozdravljamo ovu spontanu akciju članova i navijača Dinama i pozivamo sve da joj se pridruže. 'Slučaj Barišić' već mjesecima stoji "u ladici" umjesto da se donese jedina logična odluka - kazni odgovorna osoba koja nije postupila po Zakonu. Idućih dana tražit ćemo uvid u taj spis od Ministarstva financija i obavijestiti vas o svim novostima".

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Versailles
Senorita 89
Brak na prvu
Samit
default_cta
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Barbapapa
default_cta
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo