NAVIJAČI ZAKRČILI HAJDUK PORUKAMA NAKON ŠTO SU DOZNALI DA ĆE OVO BITI NAJGORA SEZONA U POVIJESTI: / 'Dotakao sam dno života'

Image
Foto: Ivo Cagalj/PIXSEL

Nije samo Tudor ostao bez riječi nakon utakmice, ostali su i administratori Facebook stranice Hajduka koji su uz fotografiju rezultata utakmice protiv Rijeke stavili samo - tri točkice

20.7.2020.
8:49
Ivo Cagalj/PIXSEL
VOYO logo

Nogometaši Rijeke u susretu su 35. kola Prve HNL na praznom Poljudu kao gosti svladali Hajduk sa 3:2. U vrlo sadržajnom Jadranskom derbiju Rijeka je dva puta vodila golovima Čolaka (19′, 44′),

Hajduk se dva puta uspijevao vratiti preko Eduoka (39′) i Caktaša (69′-11m), ali nakon što je Galović (90+3′) u sudačkoj nadoknadi postigao i treći pogodak za goste domaći više nisu imali vremena za povratak.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Zapečatila je Rijeka tako Hajduku najgori plasman u povijesti HNL-a. Momčad s Poljuda završit će sezonu na povijesno lošem petom mjestu, a Europu neće igrati sljedeće sezone.

Nije samo Tudor ostao bez riječi nakon utakmice, ostali su i administratori Facebook stranice Hajduka koji su uz fotografiju rezultata utakmice protiv Rijeke stavili samo - tri točkice.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Image
[VIDEO] 'AJME MENI NIJE MI DOBRO': /

Pogledajte divlje slavlje Riječana u svlačionici nakon pobjede nad Hajdukom

Image
[VIDEO] 'AJME MENI NIJE MI DOBRO': /

Pogledajte divlje slavlje Riječana u svlačionici nakon pobjede nad Hajdukom

Dno života

Naravno, mnoštvo komentara pljuštalo je društvenim mrežama nakon ovog crnog dana u povijesti bijele splitske momčadi. Pročitajte neke od najzanimljivijih koje smo pronašli na mrežama:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Dotakao sam dno života", kaže pripjev stare pjesme Tome Zdravkovića. Može se isto reći i za Hajduk. U ovom trenutku savršena parafraza jer doista je dotaknuo dno. Ovo se pisalo na početku sezone."

"Druga najskuplja momčad u ligi nakon 10 godina, najbolja prilika za iskorak nakon 10 godina, drugo mjesto nakon pola prvenstva, a rezultat je PETO mjesto!!!!!! PETO!!! Jedina osoba u koju koliko toliko imam povjerenja je Kepčija, ostali su svi razočarali: Tudor, Stanić, Brbić, Brkljača, Bjelanović, NO, Naš Hajduk, igrači..."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Sad trebamo se dignuti poslije ovakog šoka jer zadnje kolo igramo protiv Intera koja je jedna jaka momčad dobro posložena i dobro vođena!!!Treba izvuci dobar rezultat tj. ne izgubit i zadržat ovo peto mjesto za koje sam ja i igrači dugo i mukotrpno radili."

"Slušajte da smo i pobijedili nemamo što u Europi da tražimo... S ovakvom igrom i nažalost trenerom mi dalje od ovog ne možemo i to je svima jasno kao dan, iako bih volio da je sasvim drugačije, ali jednostavno ne ide bez pravih igrača i pojačanja... Dok se klub ne kupi mi od 5 mjesta nemamo što da tražimo.. Živjeli!"

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Možemo pametovati koliko hoćemo, ali čista realnost. Ova ekipa je točno 5 mjesto. Poneki bljesak(dinamo), nekoliko pobjeda kući protiv loših ekipa, isto tako i poraza. Pa se malo rezultati poklope i budemo koje kolo drugi, al na kraju realno prosječna ekipa. Možemo kriviti i Boga i Oca, al ovo je maksimalni doseg ovih igrača, nažalost iz godine u godinu je isto. HŽV"

"Ajmo ovako, mladi igrači koji ne mogu ni u 2. ligi za drugu ekipu Hajduka biti među prve tri, četiri ekipe, dođu u prvu ekipu, igraju prvu ligu i od njih se očekuje da Hajduk dignu u borbu za neki naslov.. Nemojmo se zavaravati, nema tu nikakve kvalitete, a najgore od svega što nema niti šuga, a kamoli srčanosti."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Sve čestitke svim odgovornim osobama u klubu za ostvareni povijesni rezultat u HNL, posebno odgovornima za igrački kadar i stručni stožer, sutra svi ostavke pa sve neka se povuče, triba nam vrimena, proces je to..ne triba promjena nikakva..pa tu ste di jeste, da imate obraza vratili bi svaku kunu koju ste uzeli za najveću sramotnu sezonu od samostalne Hrvatske.. I priznajte bar jednom da nam nitko, baš niko nije kriv šta ste doveli klub tu di je trenutno.. Jesam li pivač? Nekima ću bit, al mislim da imam pravo "zapivat". Pozdrav svim navijačima di god bili."

"Obrana je dug niz godina najveći problem Hajduka, i u ovakvoj utakmici gdje su morali pobijedit, oni izgube u svom stilu. Korak naprijed, nazad tri! To je Hajduk!"

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brak na prvu UK
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo