'Nogometni anonimac' srušio jednu od najvećih ikona Reala

Je li Iker Casillas izgubio svoju bitku u Realu? Ako je suditi po odluci Ancelottija, ali i mišljenju navijača Reala, onda jest. Je li vrijeme za odlazak iz Madrida?

21.8.2013.
9:19
VOYO logo

Nakon što je MourinhoCasillasa na kraju prošle sezone odlučio zamijeniti 'nogometnim anonimcem' Diegom Lopezom, opće mišljenje koje je vladalo u Madridu govorilo je kako će s odlaskom Portugalaca s klupe Kraljevskog kluba i dolaskom Carla Ancelottija, jedna od najvećih ikona kluba vratiti svoju 'jedinicu'.

Čak 75 posto navijača Reala, koji su uoči utakmice 1. kola Primere protiv Betisa glasali u anketi španjolskog lista AS, reklo je da Iker ponovno zaslužuje biti u startnoj postavi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

No, onda se dogodio potpuni preokret. Ancelotti je na vrata, kao i Mourinho, poslao Lopeza, a Casillasa ostavio na klupi. Samo sedam dana poslije AS je sproveo novu anketu među navijačima, a brojka od 75 posto pala je na 59. Spomenuti list ističe kako Ancelotti nema namjeru mijenjati vratara ni u sljedećoj utakmici, a pitanje je dana kada će vjernost navijača Reala prema Ikeru pasti ispod 50 posto.

Veliki je to poraz ikone Reala koji takav potez ne namjerava trpjeti, a njegov agent napominje kako bi uskoro mogao napustiti Santiago Bernabeu. Casillasa bi u svojim redovima volio vidjeti Arsenal.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Londončani su za Casillasa, koji ima još četiri godine ugovora s madridskim klubom, spremni platiti osam milijuna funti. No, planove im remeti bojazan da u Realu neće htjeti otpočeti pregovore za svotu manju od 15 milijuna funti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo