NAVIJAČI LIVERPOOLA U TRANSU: / Ovo su čekali mjesecima!

Image
Foto: AFP, KIRILL KUDRYAVTSEV

Iako se radi 'samo' o Capital One Kupu, odnosno Liga kupu u Engleskoj, Liverpool je oduševio svoje navijače. Pregazili su Southampton sa 6:1 i prošli u polufinale.

2.12.2015.
23:02
AFP, KIRILL KUDRYAVTSEV
VOYO logo

Liverpoolovi napadači su konačno se raspucali, momčad iz grada Beatlesa je izgledala kao u doba dok je Luis Suarez stanovao na Anfieldu. No, sve je krenulo potpuno krivo za Redse. Saido Mane doveo je 'svece' u vodstvo već u prvoj minuti, ali to je bio jedini gol domaćin. Do kraja utakmice smo gledali rapsodiju gostiju. S dva gola u razmaku od tri minute Daniel Sturridge je okrenuo rezultat, da bi pred odmor Divock Origi povisio na 3:1. U drugom poluvremenu Origi još dva puta je pogodio mrežu - u 68. i 86. minuti, a Jordon Ibe je bio strijelac u 73. za uvjerljivu pobjedu Liverpoola.

http://dai.ly/x3gkzsi

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Dejana Lovrena su domaći navijači dočekali na nož, definitivno mu ne mogu oprostiti odlazak u Liverpool. Svaki put kad bi hrvatski reprezentativac bio u doticaju s loptom, s tribina bi stigao festival zvižduka. Neovisno o njima, Lovren je odigrao odličnu utakmicu i pokazao da sve bolje igre nisu slučajnost.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Polufinale su još osigurali Manchester City, Stoke City i Everton.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo