Navijači Liverpoola guštaju: Opet su prvi, preokret Uniteda

Makar privremeno nogometaši Liverpoola izbili su na čelo premierligaške ljestvice. Učinili su to 3:1 domaćom pobjedom nad Crystal Palaceom.

5.10.2013.
19:11
VOYO logo

Na Anfieldu je sve bilo riješeno već u prvih 45 minuta. Naime, do poluvremena su "redsi" vodili 3:0. Prvi je gol već u 14. minuti zabio Luis Suarez iz pada s travnjaka s nekih sedam, osam metara udaljenosti.

Daniel Sturridge svoj je šesti ovosezonski gol zabio tri minute kasnije prizemnim udarcem iskosa s lijeve strane kaznenog prostora u suprotni kut, da bi posljednji gol za sastav Brendana Rodgersa, a svoj prvi ovosezonski, postigao Steven Gerrard s bijele točke nakon što je prethodno najstrožu kaznu izborio Raheem Sterling. Do kraja je Crystal Palece tek uspio ublažiti poraz, svoj šesti u sezoni, preko Dwighta Gaylea.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Newcastle je s dvama golovoma Loica Remyja slavio na gostovanju kod Cardiffa i nanio novom prvoligašu drugi domaći poraz, dok je Fulham tek drugu pobjedu sezone ostvario na svom Craven Cottageu protiv Stokea s mimimalnih 1:0.

http://rutube.ru/video/embed/6589005

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Prethodno ovoj utakmici Fulham je posljednji put slavio u prvom kolu protiv Sunderlanda, a onda osvojio tek jedan bod u pet susreta. U posljednjoj utakmici Hull City i Aston Villa podijelili su bodove u susretu bez golova.

Manchester United u posljednjoj utakmici dana gostuje kod Sunderlanda, a trenutni rezultat je 1:2. Domaćini su vodili na poluvremenu, ali dva gola Januzaja donijela su preokret.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo