LAVINA REAKCIJA / Navijači Hajduka divljaju nakon poraza. Već su pronašli idealnu zamjenu za Šveđanina: 'Ako imate mu*a dovedite njega...'

Image
Foto: Dusko Jaramaz/PIXSELL

Već tijekom utakmice navijači Hajduka počeli su s negodovanjem na službenoj Facebook-stranici Hajduka

31.10.2021.
18:59
Dusko Jaramaz/PIXSELL
VOYO logo

U susretu 14. kola Prve HNL Slaven Belupo je u Koprivnici pobijedio Hajduk sa 3-2 ostvarivši tek drugu pobjedu ove sezone nakon što je u prvom kolu na gostovanju porazio Dinamo.

Golove za momčad iz Koprivnice zabili su Marin Laušić (2), Ivan Krstanović (34) i Mihael Mlinarić (83), dok su za Hajduk mrežu tresli Marko Livaja (66) i Stipe Biuk (86).

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Već tijekom utakmice navijači Hajduka počeli su s negodovanjem na službenoj Facebook-stranici Hajduka, a prava lavina komentara uslijedila je na posljednjoj objavi kada je dosuđen kraj. Navijači su odmah počeli zazivati smjenu trenera Jensa Gustafssona, a Uprava je isto dobila svoje...

"Sve šta želimo pročitat u narednih par sati jest to da je Jens bivši", "Gustafssonu avionsku kartu i kilu Vegete da ima uspomenu iz Koprivnice", "Karta za Švedsku u jednom smjeru", "Trebalo je najprije napraviti strategiju do Svih svetih pa tek onda do 2027.", "Ma ovo više nije pitanje trenera nego uprave. Jens se nije sam doveo. Trebalo je reagirati nakon Tobola"... Samo tu neki od stotina komentara upućenih Upravi i treneru.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Zaziva se novi trener

Međutim, navijači su komentarima počeli spominjati i moguće nove trenere Hajduka, a dva su se imena iskristalizirala. Prvo je ono Valdasa Dambrauskasa, bivšeg trenera Gorice s kojim je sportski direktor Nikoličius u odličnim odnosima, a koji je nedavno dobio otkaz u Ludogorecu. A drugo je ime ono Samira Toplaka, koji je trenutno bez angažmana.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Dobro došao Valdas Dambrauskas", "Gustafsson odlazi, Dambrauskas dolazi", pišu to navijači, a jedan je sjajno citirao Toplaka i pozvao upravu na njegov angažman.

"Niko i Lukša, ako imate muda sada stavite Toplaka za trenera. Toplak je rekao da bi pješke odmah u Split došao. Sada mu dajte priliku", piše jedan navijač.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo