NAKON ERE RONALDA / Juventus izgubio od Napolija, nisu mogli računati na gotovo pola momčadi

Image
Foto: Profimedia

Dvoboj je dobro počeo za oslabljene goste iz Torina, koji nisu mogli računati na gotovo pola momčadi

11.9.2021.
20:38
Profimedia
VOYO logo

Nogometaši Napolija su u derbiju 3. kola Serie A kao domaćini svladali Juventus s 2-1 (0-1) te s maksimalnih devet bodova zasjeli na vrh prvenstvene ljestvice.

Dvoboj je dobro počeo za oslabljene goste iz Torina, koji nisu mogli računati na gotovo pola momčadi, ali su u 10. minuti došli do prednosti pogotkom Španjolca Alvara Morate. U drugom poluvremenu je uslijedio preokret.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Matteo Politano je u 57. minuti izjednačio, a u 85. minuti je pobjedu Napolitancima donio Koulibaly, nakon velike pogreške talijanskom reprezentativca Moisea Keana, koji je nakon udarca iz kuta pred vratima Juventusa reagirao poput pravog napadača i glavom poslao loptu prema svom vrataru, a Koulibaly bio najbliži na odbijenoj lopti i poslao ju u mrežu za konačnih 2-1.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U prvoj utakmici 3. kola Venezia je slavila s 2-1 (1-0) na gostovanju kod Empolija te tako došla do prve pobjede otkako se vratila u elitni razred talijanskog nogometa. Veneziji je ovo bilo već treće gostovanje u novoj sezoni, a nakon uvodnih poraza kod Napolija i Udinesea, pobjedu u Empoliju povratniku u Serie A nakon 19 godina donijeli su Henry (13) i Okerke (68). Poraz Empolija je pred kraj utakmice ublažio Bajrami (89).

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
default_cta
Tajne vinove loze
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
default_cta
Pirata i kapitano
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo