LUDI START LIGE PRVAKA / Napoli deklasirao europskog doprvaka Liverpool, Bayern osvojio San Siro protiv Intera

Image
Foto: Profimedia

Odigrano 1. kolo Lige prvaka

7.9.2022.
23:24
Profimedia
VOYO logo

Na startu nove Lige prvaka impresionirali su nogometaši Napolija koji su na domaćem terenu, u skupini A, s 4-1 pobijedili aktualnog doprvaka Liverpool.

Zielinski počeo i završio golijadu

Niz golova talijanskog predstavnika počeo je i završio s Poljakom Piotrom Zielinskim koji je u petoj minuti realizirao jedanaesterac za 1-0 dok je u 47. pogodio za 4-0. Između toga do očaja su Liverpool dovodili Zambo Anguissa i Simeone golovima u 31. i 44. minuti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
ŠTETA /

Borna Barišić majstorski je zabio, ali VAR mu je poništio pogodak: Ovako moćno je to izgledalo

Image
ŠTETA /

Borna Barišić majstorski je zabio, ali VAR mu je poništio pogodak: Ovako moćno je to izgledalo

U 49. minuti je Luis Diaz lijepo naciljao s 20 metara za smanjenje na 1-4, a unatoč tome što su gosti dominirali i pritiskali sve do kraja utakmice, na kraju su upisali neočekivani i visoki poraz.

U toj je skupini Ajax ranije na domaćem terenu svladao Rangers 4-0. Ajax je tri boda protiv škotskog kluba osigurao u prvom poluvremenu nakon kojeg je vodio 3-0. Sve je počeo golom Meksikanca Edsona Alvareza, a do kraja prvih 45 minuta još su zabijali Berghuis i Kudus. Konačnih 4-0 postavio je Bergwijn deset minuta prije kraja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Hrvati igrali svih 90. minuta za Rangers

Hrvatski nogometaši Borna Barišić i Antonio Mirko Čolak odigrali su svih 90 minuta za Rangers, s tim da je Barišić postigao pogodak u 70. minuti za 1-3. No, nakon provjere VAR tehnologije gol je poništen zbog zaleđa.

U skupini C Bayern je odmah pokazao snagu na gostovanju kod Intera gdje je slavio 2-0. Bavarska momčad je dominirala u susretu, a posebno je nadahnut bio Leroy Sane koji je u 25. minuti postigao gol za 1-0, dok su on i Coman izveli sjajnu akciju u 66. minuti koja je zaključena autogolom D'Ambrosija za 2-0 njemačkog prvaka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Marcelo Brozović je odigrao cijelu utakmicu za Inter, dok je Josip Stanišić za Bayern zaigrao od 84. minute.

Luda završnica u Madridu

U toj skupini Barcelona se na premijeri poigrala s Viktorijom iz Plzena koju je pobijedila 5-1. Dakako, bila je ovo savršena utakmica za neumoljivog Roberta Lewandowskog koji je češkom prvaku utrpao tri pogotka. Prvi je za Katalonce dao Kessie, posljednji Ferran Torres, dok je jedini strijelac na drugoj strani bio Sykora.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U skupini B su postignuta četiri pogotka. Bjelokošćanin Sylla je u 42. minuti pogodio za slavlje 1-0 Club Bruggea na domaćem terenu protiv Bayera koji je tako slabu formu iz Bundeslige preslikao i na europsku scenu.

Luda je završnica viđena u Madridu gdje je Atletico svladao Porto 2-1. U 82. minuti su gosti ostali s igračem manje (Taremi), a činilo se kako je Atletico ugrabio startnu pobjedu kada je Hermoso u 91. minuti zabio za 1-0.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tu nije bio kraj svemu

No, tu nije bio ni blizu kraj svemu. U 96. minuti je dosuđen jedanaesterac za goste, a Uribe je zabio za 1-1. Ali, Atletico je unatoč svemu uhvatio tri boda. Nakon kornera, u 101. minuti, lopta je na drugoj vratnici došla do Griezmanna koji je zabio za erupciju oduševljenja na Metropolitana stadionu. Hrvatski vratar Ivo Grbić ratničku je utakmicu pratio s domaće klupe za pričuve.

Toma
hABAZIN VS. mAGYAR
Versailles
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Još jedna runda
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Nado
Otok iskušenja
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo