NAJSKUPLJEM SRPSKOM NOGOMETAŠU PROPADA TRANSFER KOJI BI MU MOGAO SPASITI KARIJERU? / Pojavile su se loše vijesti za Luku Jovića

Image
Foto: Profimedia

Jović je u Realu razočarao svojim izvedbama na travnjaku, a nisu mu pomagale ni neke skandalozne situacije u kojima se našao

31.7.2020.
11:46
Profimedia
VOYO logo

Dvadesetdvogodišnji napadač Luka Jović je prošlog ljeta došao u Real Madrid iz njemačkog Eintrachta i transferom vrijednim 60 milijuna eura postao najskuplji srpski nogometaš u povijesti. No, on sezonu u Kraljevskom klubu neće pamtiti po dobrom jer nije uspio ispuniti očekivanja Madriđana i imao je malu minutažu, pa ga se konstantno povezuje s transferom u neki drugi klub u nadolazećem prijelaznom roku.

Image
KOVAČ SE TOTALNO RASPIŠTOLJIO: /

Tek je sjeo na klupu Monaca i već je krenuo u lov na zvučna imena. Evo koga sve dovodi

Image
KOVAČ SE TOTALNO RASPIŠTOLJIO: /

Tek je sjeo na klupu Monaca i već je krenuo u lov na zvučna imena. Evo koga sve dovodi

Najviše se govorilo o njegovom odlasku u redove talijanskog velikana Milana, gdje bi igrao sa svojim bivšem suigračem iz Eintrachta - Hrvatom Antom Rebićem, no čini se da od toga neće biti ništa.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Promjena plana

Jović i zvijezda Napolija Arkadiusz Milik posljednjih tjedana su se snažno povezivali s transferom u Milan, ali sada je Gazzetta dello Sport objavila da su u Milanu zbog financijske situacije odustali od njihovih transfera.

Image
Foto: Profimedia
Image
Foto: Profimedia

Luka Jović

Umjesto njih Rossoneri su se odlučili okrenuti svom talentu iz mlade momčadi Lorenzu Colombu i uvrstiti ga u prvu momčad za sljedeću sezonu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ključne pogreške

Podsjetimo, Jović je u Realu razočarao svojim izvedbama na travnjaku, a nisu mu pomagale ni neke skandalozne situacije u kojima se našao. Trebao je biti nasljednik Karima Benzeme, no ispostavilo se da nije ni njegova sjena.

On je među prvima prekršio zabranu kretanja nakon izbijanja pandemije koronavirusa i jedini je pobjegao iz Madrida kada je sve počelo. Zatim je u Srbiji prekršio samoizolaciju i izašao je iz karantene prije vremena, da bi na kraju zatajio ozljedu. Mislilo se isprva da je slomio stopalo na treningu, ali pokazalo se kasnije da je stopalo ozlijedio dok je vježbao kod svoje kuće u Beogradu, ali to nije rekao nikome pa čak niti liječnicima u Realu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Incidenti

Nedavno je s povrijeđenom nogom u gipsu i svojom djevojkom Sofijom Milošević prošetao centrom Madrida i tijekom toga odlučio pokazati srednji prst fotografu koji ih je snimao.

A potpuno je razbijesnio Španjolce u ponedjeljak kada je objavio fotografiju s roštiljanja društvu prijatelja i uvalio se u probleme iz nekoliko razloga. Naime, prema protokolu Španjolske lige, nogometaši smiju izaći iz svojeg doma samo radi treninga ili utakmica. Također, trebali bi biti što manje biti u javnosti zbog rizika od infekcija.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo