Najpoznatiji Bosanac u velikim problemima!

U Bosni tvrde da je Edin Džeko jači čak i od Chucka Norrisa, ali teško da će i tako moćni bosanski napadač spasiti svoj City od fijaska u osmini finala Europske lige.

12.3.2011.
15:37
VOYO logo

Dinamo je pogocima Ševčenka i Guseva svladao razvikani Manchester City s 2:0 čime se još jednom potvrdilo da novac ne igra nogomet. Cityjeva je momčad, naime, tri puta skuplja od Dinamove, iako ni Kijevljani nisu baš siromasi, dapače...

"Jeste li vidjeli kako smo ih nadigrali, baš su nam uletjeli u mašinu! Momčadski smo bolji, možda oni imaju neke iznimno kvalitetne igrače, ali nogomet je momčadska igra. Iako imamo lijepu prednost, ništa još nije gotovo, ne smijemo se ni sekunde opustiti, čeka nas teških 90 minuta u Manchesteru. Na to su nas odmah, unatoč odličnom raspoloženju nakon pobjede, upozorili predsjednik Igor Surkis i trener Jurij Sjomin", oduševljen je bio Vukojević nakon velike pobjede.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

http://video.rutube.ru/2df45d405788dc3e5cb03621c2a4b623

Zabije li Dinamo gol u Manchesteru, trebao bi primiti čak četiri da ne prođe u četvrtfinale.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Slažem se, taj gol u gostima zapravo je ključan za naš prolaz. Izvrsno je što nismo primili gol u Kijevu, to je i dodatna prednost. Ali, nema euforije, u Manchesteru nas čeka pakao, u Kijevu smo odigrali tek prvo poluvrijeme. City ima izvrsne igrače, posebno u igri prema naprijed. David Silva, Tevez, Edin Džeko,.., svatko je od njih sposoban zabiti gol. No, malo su slabiji u organizaciji igre, očito se igru ne može stvoriti preko noći. Stoga smo pustili njihovim braničima da vode igru, da drže loptu, a mi smo se naizgled povukli i grizli ih protunapadima", zaključio je naš reprezentativac.

U svakom slučaju, nova zvijezda Manchestera i valjda najomiljeniji Bosanac današnjice imat će više nego težak posao u uzvratu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

http://videa.hu/flvplayer.swf?v=sITunWgKjEPTcsSl

Vezani članci:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

arti-201101300218006 arti-201101150263006 arti-201101160070006

Brak na prvu UK
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo