NAJMLAĐI KAPETAN HAJDUKA VEĆ NA METI STRANIH KLUBOVA: / Branič dao izjavu koja će oduševiti sve kojima je stalo do Bijelih

Image
Foto: : Igor Soban/PIXSELL

Iako je tek započeo seniorsku karijeru mnogi mu predviđaju brzi odlazak s Poljuda.

22.12.2018.
7:55
: Igor Soban/PIXSELL
VOYO logo

Domagoj Bradarić postao je prošlog vikenda najmlađi kapetana Hajduka u povijesti. Riječ je o 19-godišnjem braniču i jednoj od svijetlih točki splitskog velikana ove jeseni.

"Bila mi je čast predstavljati klub kao najmlađi kapetan ikada i to u derbiju s Dinamom. Žao mi je što je to završilo porazom", kazao je Bradarić za Novu TV. Iako je upisao samo šest nastupa po onome prikazanom predviđa mu se odlazak u neku od najboljih liga u Europi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Predviđa mu se velika karijera

"Svakom je cilj igrati za najveće klubove, ali trenutno samo fokusiran na Hajduk i na svoj razvitak u tom klubu. Tu sam cijeli život, tako da sam skroz predan Hajduku", dodao je. Na konstataciju da je poznato da postoji interes za njega iz stranih liga rekao je da je to normalno, ali da nije vrijeme da napusti HNL.

Image
Image

Marko Lukunic/PIXSELL

"Tek sam počeo igrati i mislim da je sigurno bolje da još ostanem i afirmiram se u ovoj ligi", kazao je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ovim putem otkrio je da mu je najdraža španjolska liga jer mu najviše odgovara po pristupu igre. Na ljeto će braniti boje Hrvatske na Euru do 21 godine.

"Izvukli smo najtežu moguću skupinu. No i mi imamo jako dobru momčad i nadam se da ćemo se boriti za prolaz. Nema loše ekipe i sve je otvoreno", poručio je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Barbapapa
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo