traži se novi / Najdugovječniji Hajdukov predsjednik: 'Kontinuitet vodstva najvažniji je za dobre rezultate u nogometu'

U posljednjih 10 godina, Hajduk je promijenio - 8 predsjednika. Možete zamisliti koliko takve promjene utječu na upravljanje kluba i krajnji rezultat

19.2.2019.
19:31
VOYO logo

Nadzorni odbor Hajduka objavio je  natječaj za novog predsjednika kluba, koji ostaje otvoren osam dana. Jasmin Huljaj našao je novi posao i napustio mjesto predsjednika Hajduka nakon samo 6 mjeseci. Djeluje neozbiljno, no uklapa se u priču o nekontinuitetu.

U posljednjih 10 godina, Hajduk je promijenio - 8 predsjednika. Možete zamisliti koliko takve promjene utječu na upravljanje kluba i krajnji rezultat.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U tih 10 godina najduže su svoju dužnost obnašali:  Marin Brbić koji je vodio klub nešto manje od četiri godine, te Ivan Kos, prethodnik Jasmina Huljaja, koji je proveo 2 godine na čelu kluba.

A kako je to na Poljudu kada postoji kontinuitet, pokazao je slučaj Branka Grgića. On je najdugovječniji predsjednik, vodio je Bile od 2000. do 2007.  Hajduk je  osvojio 3 naslova prvaka, 1 Kup i 2 Superkupa. Iako nije upoznat sa situacijom u klubu, Grgić je ponudio svoje mišljenje za RTL:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Svakako nije dobro da predsjednik kluba u tako kratkom periodu ode. Nije dobro da se mijenjanju tako često predsjednici kluba jer preduvjet za ostvarivanje nekog rezultata u svakom poslu, a pogotovo u nogometu je kontinuitet vodstva. vratit ću se malo na povijest i jednog od najvećih predsjednika Hajduka Kirigina koji je rekao da nogometaš sazrijeva pet godina, trener deset, a sportski djelatnik 15. Trebalo bi predvidjeti već budućeg trenera Hajduka ako se već mijenja postojeći", rekao je bivši predsjednik Hajduka."

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Igra sudbine
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo