'Nadam se da će Horvatinčić biti nježan prema meni!'

'Nisam još kupio stan u Cvjetnom prolazu iako sam bio tamo u nekoliko etapa izgradnje.

4.3.2011.
16:55
VOYO logo

Kad je u pitanju nogomet, Zdravko Mamić proteklih dana ne daje izjave. No, zato je spremno prokomentirao priču da će na Cvjetnom trgu u Zagrebu kupiti Horvatinčićev stan, i to jedan od najskupljih u državi.

"Nisam još kupio stan u Cvjetnom prolazu, iako sam bio tamo u nekoliko etapa izgradnje. Nadam se da će mi moje poznanstvo i dugogodišnje prijateljstvo s Tomom Horvatinčićem omogućiti da bude nježan odlučim li tamo živjeti. Svatko bi želio živjeti ondje, pa tako i ja", kaže Maminjo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Izvršni dopredsjednik ne troši samo na sebe, Dinamo je predstavio inicijativu osnivanja zaklade za pomoć legendama kluba, u koju će Mamić odmah uplatiti milijun kuna. Kasnije će u fond ići dio prihoda s utakmica, a svoj će dio dobiti i hrvatski branitelj Tihomir Purda.

"Tiskali smo dres s brojem 204 jer to je bio broj njegove brigade, i s imenom Purda. Znam da mnogi sad na njegovu imenu ubiru poene, ali mi smo uvijek bili uz branitelje i generale, a Purdu i njegovu obitelj pozivamo na finale kupa, ako ga izborimo. Sav prihod s te utakmice uplatit ćemo njegovoj obitelji", najavio je Mamić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Vezani članci:

arti-201103040068006 arti-201103020267006

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
KSW 94
Uživo 11. svibnja
VOYO logo