Ovo se u Dinamu do sada nikada nije dogodilo

Na Dinamovoj konferenciji za medije uoči nedjeljnog susreta s Osijekom dogodio se presedan. Naime, na druženje s Krunom Jurčićem stigla su svega dva novinara.

9.3.2013.
15:51
VOYO logo

U Maksimiru su već navikli da utakmice igraju pred vrlo malim brojem gledatelja, no niti najstariji klupski kroničari ne pamte konferenciju za medije koja je izazvala manje interesa od ove subotnje Krune Jurčića.

"Vidim da više nema interesa za Dinamo. Znači da je danas mnogo drugih događaja", prokomentirao je pustoš u press roomu Jurčić pa progovorio o utakmici:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Možda je ova utakmica s Osijekom specifična jer smo već ovog proljeća igrali. Ostali su nam dužni, ili smo mi ostali nešto dužni. Sad je lijepa prilika da im se revanširamo za poraz u Gradskom vrtu. Mi naravno idemo kao i uvijek na pobjedu, a Osijek će vjerojatno igrati u zgusnutoj formaciji. U Gradskom vrtu su u toj formaciji bili uporni, disciplinirani i dobro su to odigrali. Na ruku su im išli i vremenski uvjeti. Mi smo bili na početku, nismo bili toliko ubojiti. U utakmicama nakon te osječke dobili smo na konkretnosti. Nadam se da ćemo to demonstrirati", kazao je Jurčić za Sportske novosti i osvrnuo se na Sammira.

"S njim imam izvanredan odnos, stalno smo u komunikaciji. Naravno da je on krivac, ali je sad ušao u stanje gdje mu se svaki mali gaf potencira. A to je opet njegova krivica. Ali, kad bi se mjerili promili, malo nogometaša bi igralo u Hrvatskoj", smatra trener Dinama.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Ako voliš
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo