Na koga se kladiti, a na koga ne?

Pred nama je još jedan vikend s morem zanimljivih nogometnih parova. Nikica Jelavić dobio je zeleno svjetlo za nastup Rangersa i Dunfermlinea.

24.9.2011.
11:51
VOYO logo

Iako je hrvatski centarfor Nikica Jelavić zaradio lakšu ozljedu u 396. Old Firmu u kojem su Rangersi na svom Ibroxu pobijedili Celtic 4:2, Vatreni napadač trebao bi ovog vikenda zaigrati od prve minute kod Dunfermlinea.

Nije bio najavljen ni za kup utakmicu protiv Falkirka, a na kraju je ipak nastupio. 26-godišnji Hrvat je u toj utakmici ušao s klupe u 55. minuti, te u 87. zabio za 2:2. Njegova je momčad na kraju ipak poražena s 3:2.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Zbog ozljede zadnje lože u utakmici protiv Liverpoola u prošlom kolu, nogometaš Tottenhama Niko Kranjčar neće niti putovati sa suigračima. Isti problem ima i Roman Pavljučenko, koji će također ostati u Londonu. Treneru Harryju Redknappu na dispoziciji također neće biti William Gallas i Aaron Lennon, dok su mu otprije nedostupni Michael Dawson i Tom Huddlestone.

Treninzima su se vratili Danny Rose i Steven Pienaar, ali je dvojbeno hoće li Redknapp riskirati s njima s obzirom da su još uvijek u fazi oporavka. Konačno, Benoit Assou-Ekotto dvojben je za nastup zbog upale grla.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Javier Hernandez stradao je nakon grubog starta Ashleyja Colea i predviđalo se da će mu za povratak na travnjake biti potrebna barem dva tjedna. Međutim, omaleni meksički napadač oporavio se brže od očekivanog i mogao bi zaigrati već u subotnjem 6. kolu Premiershipa protiv Stokea. Iako je trening za Matu Jajala nakon starta suigrača Jemala završio umalo kobno, te je šepajući otišao u svlačionicu s debelim ledenim i hematom. Ipak, spreman bi trebao dočekati nedjeljni dvoboj sedmoga prvenstvenog kola protiv Hoffenheima.

Vezani članci:

arti-201109230168006 arti-201109230290006 arti-201109221190006

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo