Muke za Real Madrid: Modrić i suigrači ne vjeruju klupskim liječnicima!

Iako je prije 18 dana trener nogometaša Real Madrida Carlo Ancelotti izjavio da će Luka Modrić za 15 dana početi trenirati s ostatkom momčadi do danas se to nije dogodilo.

10.2.2015.
16:39
VOYO logo

Sjajni hrvatski reprezentativac i dalje trenira samostalno, a trenutno je izvan pogona punih 86 dana. Ozljedu je Modrić zadobio u kvalifikacijskoj utakmici za Euro protiv Italije. Njegov povratak na terene očekivao se tijekom veljače, ali kako sada stvari stoje on će biti prolongiran.

"Igrač nije zadovoljan kako mu oporavak ide. U dosadašnjih 86 dana Modrić je obišao četvoricu različitih liječnika u nekoliko gradova", piše As, uz dodatak kako je Bayernovog liječnika posjetio dva puta u zadnjih mjesec dana.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Asov novinar Sergio Gomez tvrdi da su igrači Reala nezadovoljni klupskim liječnikom Olmom koji se vratio 2013. godine na preporuku predsjednika kluba Florentina Pereza i da traže povratak Pedra Chuece, ali uzalud.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Upravo su prije dva tjedna Casillas i Ramos kao momčadski izaslanici tražili povratak Chuece, ali je njihov zahtjev odbijen.

Kako bilo, situacija u Kraljevskom klubu nije idealna, a Atletico Madrid je prošlog vikenda razotkrio sve slabosti Ancelottijeve momčadi pregazivši ih sa 4:0. Modrićev dodir u Realovoj igri itekako je važan, posebice u ključnom dijelu sezone.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo