MUKE S VATRENIM: / "Bilo je to poput maratona koji nikada neće završiti"

Image
Foto: AFP

Sportski direktor milanskog Intera Piero Ausilio osvrnuo se na trenutačnu situaciju kluba koji je bodovno izjednačen s Fiorentinom na prvom mjestu ljestvice talijanskog nogometnog prvenstva.

19.11.2015.
9:01
AFP
VOYO logo

"Nisam nas očekivao na toj poziciji, ali sam se tome nadao. Početkom prvenstva nadate se da ćete pobijediti u svakoj utakmici, ali mi smo promijenili gotovo cijelu momčad i teško je odmah na početku biti konkurentan. Premašili smo očekivanja no ne želimo sada stati", izjavio je Ausilio i okrenuo se kasnije pridošlim igračima među kojima je i Ivan Perišić.

"Nisam želio prodati Kovačića"

"Posao oko njegova dovođenja bio je najteži za ostvariti, djelovalo je to poput maratona koji nikada neće završiti. Wolfsburg se čvrsto postavio, a na kraju sam saznao da su ga spremni bili pustiti tek u trenutku kada su osigurali dovođenje Juliana Draxlera", pojasnio je Interov sportki direktor koji je podsjetio i na prodaju Matea Kovačića Real Madridu:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Prije dva mjeseca morali smo prodati igrača da bismo doveli Felipea Mela. Učinili smo to prodajom Matea Kovačića što nije bila moja želja i bio sam razočaran što prodajemo igrača kakav je on. Ipak, suočeni s nekim ponudama, ne možete reći ne."

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo