MO / URINHOU SU DANI ODBROJANI? U Manchesteru odugovlače s novim ugovorom Portugalcu jer su počeli sumnjati u njega

Image
Foto: AFP

Jose Mourinho trener je Manchester Uniteda godinu i pol, a uskoro je trebao i potpisati novi ugovor, ali sudeći prema engleskim medijima,

24.12.2017.
18:28
AFP
VOYO logo

U Manchester je došao krajem svibnja prošle godine te je osvojio engleski Superkup, Liga Kup i Europsku ligu, ali ne može osvojiti Premier ligu. Prošle sezone ostao je iza Chelseaja čak 24 boda, a ove sezone Manchester City bježi im 13 bodova nakon polovice prvenstva i teško je očekivati da će Guardiolin stroj ispustiti tu prednost.

Sinoć je United vodio do posljednjih trenutaka utakmice protiv Leicestera sa 2-1, a zatim je uslijedio šok i gol Maguirea koji je Mourinhu otkinuo dva boda i možebitno uzdrmao Portugalčevu poziciju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Duga lista kandidata

Guardiola bi se uskoro mogao obvezati Manchester Cityju na novih pet godina, a Portugalca čeka težak posao da dokaže da je dostojan klupe ovog engleskog velikana, prenosi The Mirror. Upravni odbor navodno razmišlja je li José Mourinho sposoban nositi se s dominacijom Manchester Cityja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

A ukoliko se ispostavi kako The Special One ipak nije toliko poseban, popis stručnjaka koji bi ga mogli naslijediti stvarno je dug, a ovo su samo neka od imena koja se vežu uz klupu Uniteda: Massimiliano Allegri, Joachim Löw, Mauricio Pochettino, Carlo Ancelotti i Diego Simeone.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo