Real sprema transfer godine: Modriću stiže stari prijatelj?

Trener Tottenhama Andre Villas-Boas je najavio da bi Real uskoro mogao poslati ponudu za zvijezdu Spursa - Garetha Balea, koji je donedavno dijelio svlačionicu s našim Lukom Modrićem.

30.11.2012.
8:42
VOYO logo

Rekonstrukcija u Realu proteklih dana samo se odnosila na odlaske. Mediji su nabacivali imena bez problema. Uostalom, dovoljno je samo pogledati klupu za pričuvne igrače ili pak ložu u kojoj prekobrojni igrači Reala gledaju utakmice i izabrati. Ne možeš pogriješiti...

Međutim, Real će povući više poteza tijekom zimskog prijelaznog roka. Preko ljeta su mirovali i doveli samo Luku Modrića. I kako stvari stoje i sljedeće pojačanje stiže iz Tottenhama.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Gareth Bale već je odavno na listi želja Josea Mourinha, ali špekuliralo se da će velška zvijezda sjeverni London napustiti tek u ljeto 2013. godine, ali u srijedu je došlo do novog momenta.

Trener Spursa Andre Villas-Boas je javno priznao kako bi bilo gotovo nemoguće zadržati 23-godišnjeg Balea ukoliko bi stigla ponuda Reala, te da misli kako će Španjolci vrlo brzo krenuti u realizaciju tog transfera.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Jedno je sigurno, Bale zasad igra odlično, u ovoj sezoni već je zabio 10 golova i 'kraljevski klub' će morati izdvojiti paprenu odštetu za novu zvijezdu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo